kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Lapin AMKin restonomit mukana RESTO 2016 –tietotaitokilpailussa
14.3.2016 13:36

Lapin AMKin restonomit mukana RESTO 2016 –tietotaitokilpailussa

Tämän vuoden RESTO-tietotaitokilpailu järjestetään 17.- 18.3.2016 Seinäjoen ammattikorkeakoululla. Lapin AMKia on kisassa edustamassa joukkue nimeltä Kaamoksen Kläpit.


RESTO -tietotaitokilpailussa tulevat restonomit edustavat omaa ammattikorkeakouluaan ja kilpailevat neljän hengen joukkueissa muiden ammattikorkeakoulujen edustajia vastaan. Kilpailussa mitataan opiskelijoiden tietoja ja taitoja sekä liiketaloudellisella, että matkailu-, ravitsemis- ja talousalan osaamisalueilla. RESTO -tietotaitokilpailu on vakiintunut jokavuotiseksi tapahtumaksi ja viime keväänä se järjestettiin Lapin AMKin MTI:n tiloissa Rovaniemellä.

Lapin AMKin restonomiopiskelijat osallistuvat vuosittain RESTO-tietotaitokilpailuun, sillä se kuuluu restonomien koulutusohjelmaan. Kilpailuun valitaan opiskelijoiden keskuudesta neljä parhaiten suoriutunutta opiskelijaa, joista muodostetaan kilpailuun osallistuva joukkue. Opiskelijoiden näkökulmasta tällainen kilpailu on koettu olevan kiinnostava ja erilainen oppimistilanne, mutta myös mahdollisuus päästä näyttämään opittuja taitoja.

Tänä vuonna kilpailun teemana on Syrämmellinen Lakeus, jossa korostetaan yrittäjyyttä, ruuan ravitsemuksellisuutta, ekologisuutta ja eteläpohjalaista positiivista uhoa. Kilpailuun kuuluu kaksi ennakkotehtävää ja kolme kilpailutehtävää, joista joukkueiden tulisi suoriutua.

Lapin AMKia RESTO-kisassa edustavat opiskelijat Aino Suominen, Jutta Vaaraniemi, Kati Välikangas ja David ”Taavi” Pou Gascón, joukkueella nimeltä Kaamoksen Kläpit.

- Lähdemme kisaamaan RESTO 2016 -kisoihin rempseällä mielellä, mutta silti voitonkiilto silmissä. Seinäjoelle reput pakataan kokemuksella, innostuksella ja hyvällä asenteella, kertovat Kaamoksen Kläpit.

Sinäkin voit osallistua ja äänestää tykkäämällä kuvasta, jossa on Kaamoksen Kläppien suunnittelema ja toteuttama täyte Hannun hapannapeille.

Kuvaa voit äänestää 16.3.asti tästä linkistä.RESTO2016.jpg

Kuvassa Lapin AMKia edustavat Aino, Taavi, Kati ja Jutta, eli Kaamoksen Kläpitkaamoksen kläppien ennakkotehtävä annos.jpg

Yhtenä ennakkotehtävänä tiimi suunnitteli ja toteutti täytteen Hannun hapannapeille.