kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Lapin AMKin opiskelijat valloittavat tunturit
18.2.2015 11:50

Lapin AMKin opiskelijat valloittavat tunturit

Lapin AMK tekee tänä vuonna täsmäiskuja tuntureihin hiihtolomaviikoilla 8 ja 9 teemalla ”Opiskelupaikka tulee luoksesi!”. Täsmäiskut tehdään Leville, Ylläkselle ja Rukalle. Tapahtumassa ovat mukana Lapin AMKin opiskelijat.


Täsmäiskujen tarkoituksena on tuoda Lapin AMKia opiskelupaikkana esille sekä samalla lähestyä hiihtolomalaisia rennolla tunnelmalla tuoden Lapin AMKin brändiä esille. Täsmäiskuissa onkin paljon erilaisia leikkimielisiä kilpailuja sekä opiskelijat ovat paikalla kertomassa opiskelusta Lapin AMKissa. Täsmäiskujen ensimmäisellä viikolla, Levillä ja Ylläksellä, mukana on myös esiintyjä Talonpoika Lalli.

Tapahtumakokonaisuuteen kuuluvat myös SOME-kilpailut #TunturiL sekä #LMode, jossa kaikki voivat ladata oman tunturihetkensä tai L-hetkensä Instagramiin tai tapahtuman Facebook –sivuille. Myös Lapin AMKin opiskelijat voivat ottaa osaa #LMode –kilpailuun tallentamalla L-opiskeluhetkensä Instagramiin.

Tapahtuma-ajat tuntureissa:

  • Levi 16. - 17.2. ja 23. - 24.2. klo 10-16
  • Ylläs 18. - 19.2. ja 25. - 26.2. klo 10-16
  • Ruka 19. - 20.2. ja 26. - 27.2. klo 10-16

Täsmäiskut ja kilpailukokonaisuuden ovat suunnitelleet Lapin AMKin liiketalouden opiskelijat yhteistyössä Lapin AMKin markkinoinnin kanssa. Liiketalouden opiskelijat toimivat nimellä Osuuskunta Loihde, jonka opiskelijat ovat perustaneet osana liiketalouden opintoja.

Tapahtumasta lisätietoja täältä.

Kilpailuista lisätietoja täältä.

Tunturi_1_1.jpg
 Tunturi_3_3.jpgTunturi_4_4.jpg

 Täsmäisku tunturiin_4.jpgFlyer #LMode_1.jpg