kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Lapin AMKin englanninkieliset ylemmät AMK-tutkintokoulutukset ovat jatkossa mukana kevään ensimmäisessä yhteishaussa
25.10.2023 8:00

Lapin AMKin englanninkieliset ylemmät AMK-tutkintokoulutukset ovat jatkossa mukana kevään ensimmäisessä yhteishaussa

Lapin ammattikorkeakoulun englanninkielisten ylempien AMK-tutkintokoulutusten haku muuttuu kevään 1. yhteishakuun 3.-17.1.2024.


Lapin ammattikorkeakoulussa on ensi vuonna haettavana kaksi englanninkielistä ylempää AMK-tutkintokoulutusta: Master Programme in Digital Business Management (verkko-opinnot) sekä Master Programme in Managing Sustainability and Systems Change (monimuoto-opinnot).

Koulutuksiin on aikaisempina vuosina haettu maaliskuun aikana, jatkossa molemmat koulutukset ovat mukana vuoden ensimmäisessä yhteishaussa 3.-17.1.2024.

- Muutoksella halutaan helpottaa englanninkielisen YAMK-koulutustarjontamme ja niihin hakevien henkilöiden kohtaamista, kun haku koulutuksiimme järjestetään valtakunnallisessa haussa, kertoo osaamispäällikkö Marika Kunnari.

Molempien englanninkielisten ylempien AMK-tutkintokoulutusten ryhmät ovat hyvin kansainvälisiä, sillä opiskelijoita on eri puolilta maailmaa. Suuri osa opinnoista on monialaisia ja opiskelija voi valita osan tutkintoonsa sisältyvistä opintojaksoista monipuoliselta vapaasti valittavien opintojen tarjottimelta. Näin opintojen sisällöt varmistetaan kunkin opiskelijan omien osaamistarpeiden mukaisiksi.

Ylempään AMK-tutkintokoulutukseen voi hakea henkilö, joka on suorittanut soveltuvan ammattikorkeakoulututkinnon tai muun soveltuvan korkeakoulututkinnon sekä työskennellyt tutkinnon suorittamisen jälkeen vähintään kahden vuoden ajan asianomaisella alalla. Asianomaiseksi alaksi katsotaan sekä ala, jolle hakija on hakemassa sekä ala, jolta korkeakoulututkinto on.

Ylempi amk-tutkinto antaa saman kelpoisuuden julkisiin virkoihin kuin yliopistossa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto.

Haku tapahtuu Opintopolku.fi -palvelun kautta. Lisätietoja hakemisesta, valintakokeista, aikatauluista ja koulutuksien sisällöistä löytyy osoitteesta www.studyinfo.fi.

Lisätietoja:

osaamispäällikkö
Marika Kunnari
Puh. +358 40 630 8571Ylempien AMK-tutkintojen kampanjakuva, nainen ja mies kuvassa