kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Opiskelijalle / Lapin AMKin TUUDO uudistuu
Oppilaitos tiedottaa
20.8.2020 6:00

Lapin AMKin TUUDO uudistuu

Lapin ammattikorkeakoulussa on uudistettu jo jonkin aikaa käytössä ollutta opiskelijoiden TUUDO-sovellusta lisäämällä ja parantamalla tarjolla olevia palveluita. Uusia palveluita TUUDOon lanseerataan vielä myöhemmin kuluvan lukuvuoden aikana.


Mikä TUUDO?


TUUDO on opiskelijoille tarkoitettu mobiilisovellus, jonka avulla voi suunnitella ja hallita korkeakouluopiskelijan arkea. Opintohin liittyvät keskeiset tiedot mm. lukkarit ja korkeakoulun uutiset ovat saatavilla nopeasti ja mobiilisti TUUDOsta. Lapin AMKin opiskelijoiden kannattaa siis ottaa TUUDO jokapäiväiseen käyttöön. TUUDO on maksuton ja sen voi ladata omaan puhelimeen sovelluskaupasta.

 

Mitä TUUDOsta sitten löytyy?


Opinnot


TUUDO näyttää opiskelijalle ilmoittautumisten perusteella meneillään olevien opintojen ja tulossa olevien opintojen tiedot sekä suoritettujen opintojen tiedot. Opiskelija voi hakea opintojaksojen tietoja ja tutustua sisältöihin TUUDOn kautta. Opiskelija voi myös ilmoittautua opinnoille Tuudossa, jolloin Ilmoittautuminen menee Peppiin. Opiskelija voi myös seurata opintoa, vaikka ei olisi ilmoittautunut opinnolle.


Lukujärjestykset


TUUDOn päänäkymässä näkyy tulevat tapahtumat (5 kpl). Lukujärjestykseen tulevat näkyviin opinnot, jolle opiskelija on ilmoittautunut ja lukujärjestysnäkymää voi muokata esim. aikavälin osalta. Opiskelija voi myös luoda omia tapahtumia, joko yksittäisiä tapahtumia tai toistuvia tapahtumia esim. harrastukset. On kuitenkin huomattava, että lukkarikone ja Tuudo eivät keskustele keskenään eli jos opiskelija tekee oman lukkarin lukkarikoneessa, se ei siirry Tuudoon.


Uutiset


TUUDOsta löytyvät opiskelijoille suunnatut uutiset, joita kannattaa seurata aktiivisesti. Myöhemmin on tulossa vielä tarkennettuja uutiskanavia eri palveluille.


Opiskelijan edut


Näkymässä on nähtävillä ulkopuolisten yritysten tarjoamat edut, jotka TUUDO tarjoaa.


Hyvinvointi


Hyvinvoinnista löytyvät Nyytti ry:n palvelut.


My Global Story


My Global Storyn alta löytyvät ammattikorkeakoulun tarjoamat kansainvälistymismahdollisuudet.


Kartta


Korkeakoulun kampusten kartat kaikkien kerrosten osalta. Sisältää Myös tärkeimmät paikkatiedot Karttasovellusta päivitetään vielä remonttien valmistuttua, esim. Jokiväylän kampus on vielä kesken.


Ravintolat


TUUDOSta löytyvät kampusten ravintoloiden/kahviloiden nimi, aukioloaika ja ruokalista.


Joukkoliikenne


Joukkoliikenteen tiedot tarjotaan TUUDOssa Google transit – palvelun pohjalta.


Henkilöt ja palvelut


Korkeakoulun tarjoamien opiskelijan kannalta tärkeimpien palveluiden yhteystiedot löytyvät TUUDOsta


Kielen vaihto


Kohdassa Asetukset opiskelija voi määritellä millä kielellä haluaa tietoja nähtävän. TUUDOssa on tarjolla tietty kieliversioiden määrä, mikäli kieltä ei ole määritelty, käyttää TUUDO automaattisesti puhelimen kieltä tai jos TUUDO ei tue tätä kieltä esim. kiinaa, ottaa automaattisesti käyttöön englannin kielen.

 

Tulossa syksyllä 2020Syksyn aikana TUUDOa kehitetään edelleen ja sinne lisätään mm. seuraavat palvelut, joista on tulossa lisätietoa myöhemmin:

• Työ ja harjoittelu
Tällä hetkellä näkyvissä Tuudon tuottaman palvelun kautta valtakunnallisesti avoinna olevat työ- ja harjoittelupaikat. TUUDOn kehitystyön myötä jatkossa tarjoamme saman palvelun Lapin AMKin kumppaneille, jolloin organisaatiokohtaiseen työ- ja harjoittelupaikka moduuliin viedyt ilmoitukset näkyvät vain korkeakoulumme omille opiskelijoille.

Sote alalla käytössä olevaa Jobiilia käytetään edelleen TUUDON rinnalla.

Tulevaisuudessa myös opinnäytetyöt ja opiskelijaprojektit ovat tarjolla TUUDOssa.

• Integraatio Moodlen kanssa
• Tilavaraukset
• Uuden opiskelijan paketti

 

TUUDO - Tietoa taskussasi!tuudo_logo_blue_on_whitejpg (002).jpg