kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / LähiTapiola Lappi ja Lapin AMK yhteistyöhön vakuutusalan osaamisen kehittämisessä
30.10.2020 13:00

LähiTapiola Lappi ja Lapin AMK yhteistyöhön vakuutusalan osaamisen kehittämisessä

Vakuutusyhtiö LähiTapiola Lappi ja Lapin AMK ovat solmineet kumppanuussopimuksen kehittämistavoitteitaan tukevasta yhteistyöstä.


Kumppanuussopimuksen myötä kehitetään myyntiin, markkinointiin ja asiakaspalveluun liittyvää liiketoiminta-, palvelu- ja digiosaamista.

Käytännön yhteistyötä tullaan tekemään muun muassa opetuksessa, jossa voidaan hyödyntää LähiTapiolan projektitoimeksiantoja ja kilpailuja. Ammattikorkeakoululla on valmiuksia järjestää henkilöstön täydennyskoulutusta ja yhtiöllä puolestaan on tarjota opiskelijoille opinnäytetyötoimeksiantoja ja harjoittelu- ja työmahdollisuuksia. ”Odotamme mielenkiinnolla mahdollisuutta näyttää opiskelijoille, mitä kaikkea kiinnostavaa vakuutusala urapolun kannalta tarjoaa”, toimitusjohtaja Kari Salmela toteaa.

Kumppanuussopimuksen luonteeseen kuuluu myös aiempaa avoimempi asiantuntijuuden ja osaamisen keskinäinen jakaminen, joka toteutuu esimerkiksi vierailuluentoina, tiedonvaihtona ja asiantuntijayhteistyönä. Rehtori Riitta Rissanen näkee, että voidaksemme kouluttaa opiskelijoitamme vaativiin asiantuntijatehtäviin, tarvitsemme Lähi-Tapiolan kaltaisia edelläkävijöitä, joilla on merkittävä rooli lappilaisena, vastuullisena toimijana.

Yhteistyötä koordinoivat Lapin ammattikorkeakoulun osaamispäällikkö Marika Saranne ja LähiTapiolan henkilöstöpäällikkö Henna Nurminen. Yhteyshenkilöt laativat kumppanuussopimuksen liitteeksi toimintasuunnitelman, jossa kuvataan yhteistyön teemat ja toimenpiteet lukukausittain.

Sopimus on voimassa tällä erää kolme vuotta, ja sen ovat allekirjoittaneet LähiTapiola Lapin toimitusjohtaja Kari Salmela ja Lapin ammattikorkeakoulun rehtori Riitta Rissanen.Lähi-Tapiola ja Lapin AMK sopimusuutinen.jpg

Kuvateksti: Sopimuksen allekirjoitustilaisuus järjestettiin verkossa 30.10.2020. Mukana olivat allekirjoittajat Kari Salmela ja Riitta Rissanen, yhdyshenkilöt Marika Saranne ja Henna Nurminen sekä palvelupäällikkö Mirva Juntti