kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Opiskelijalle / Oppilaitos tiedottaa / Koronainfo: Lapin AMKin varautumistoimenpiteet 2.3. – 28.3.
Oppilaitos tiedottaa
1.3.2021 17:00

Koronainfo: Lapin AMKin varautumistoimenpiteet 2.3. – 28.3.
Hallitus linjasi neuvottelussaan 24. helmikuuta koronapandemian torjunnan tiukemmista toimista.

Covid-19-tartuntojen leviämisen ennaltaehkäisemiseksi Lapin aluehallintovirasto kieltää Lapin sairaanhoitopiirin kunnissa kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, joihin osallistuu yli 6 henkilöä.

Kokoontumisrajoitus ei koske korkeakoulun tiloja ja toimintaa. Pyrimme kuitenkin noudattamaan viranomaisten suosituksia aina, kun se on mahdollista. Varautumistoimenpiteillämme haluamme ehkäistä koronaviruksen leviämistä sekä turvata opiskelijoiden ja henkilöstön terveyden.

Seuraavat tiukemmat varautumistoimenpiteet ovat voimassa 2.3.–28.3.2021 välisen ajan kaikissa Lapin AMKin toimipisteissä.

Siirrymme etäopetukseen kaikissa koulutuksissa niiltä osin kuin se on mahdollista.

Välttämättömien kampuksen oppimisympäristöjen käyttöä edellyttävän opetuksen (laboratorio- ja simulaatio-opetus) järjestelyissä ja toteutuksessa tulee huomioida mahdollisuuksien mukaan voimassa oleva enintään 6 hengen kokoontumisrajoitus sekä henkilöiden välinen kahden metrin turvaetäisyys.

Mikäli edellä terveysturvallisuusohjeita ei ole mahdollista noudattaa, suositellaan kampustiloja edellyttävä opetus siirrettäväksi mahdollisuuksien mukaan myöhemmäksi toteutettaviksi poikkeusolojen päättymisen jälkeen.

Tentit järjestetään ensisijaisesti etätentteinä. Mikäli tentti on välttämätöntä järjestää kampuksella, tulee järjestelyissä huomioida edellä mainitut rajoitukset.

Opetustoimintaan liittyvät kohdevierailut suositellaan järjestettäväksi tiukennettujen poikkeusolojen päättymisen jälkeen.

Kuntosalit on suljettu toistaiseksi.

Kampuksella tulee ehdottomasti noudattaa käsihygieniaan ja kasvosuojan käyttöön liittyviä turvallisuusohjeita.

Koulutukset tiedottavat opiskelijoitaan tarkemmin opinnoista ja tenteistä. Opiskelijoiden tulee seurata aktiivisesti opiskelijasähköpostiaan sekä Peppiä.

Ohjeet kootusti: www.lapinamk.fi/koronainfo