kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Korkeakouluyhteistyö synnytti sovelluskehityksen kesäopintopaketin
13.4.2023 12:00

Korkeakouluyhteistyö synnytti sovelluskehityksen kesäopintopaketin

Oulun AMK ja Lapin AMK vastaavat yhdessä ICT-alan osaajapulaan tarjoamalla tietotekniikan ja tietojenkäsittelyn opiskelijoilleen mahdollisuuden kehittää sovelluskehitysosaamista kesäopintopaketin avulla.


Opinnot järjestetään kesällä 2023 ja ne voidaan suorittaa itseopiskeluna Moodle-alustalla omaan tahtiin.

Sovelluskehityksen tehopaketti sisältää kolme opintojaksoa: XR-ohjelmointi, Ohjelmistotestauksen perusteet ja Low-code-ohjelmointi. Opiskelijat voivat valita yhden tai useamman opintojakson suoritettavaksi kesän aikana. Opintojaksoilla perehdytään laaja-alaisesti sovelluskehityksen eri osa-alueisiin ja työkaluihin, jotka ovat kysyttyjä taitoja nykypäivän työelämässä.

Kesäopintopaketti tarjoaa joustavan ja tehokkaan tavan kehittää omaa osaamistaan sovelluskehityksen parissa. Opiskelijat voivat suorittaa opinnot omaan tahtiinsa ja hyödyntää oppimateriaaleja ja resursseja Moodle-alustalla. Opintojen aikana opiskelijoilla on mahdollista saada ohjausta kokeneilta opettajilta/asiantuntijoilta.

Opintopaketti on osa korkeakoulujen laajempaa yhteistyötä vastata ICT-alan työelämän tarpeisiin ja kouluttaa osaajia alalle. Oulun AMK ja Lapin AMK ovat ylpeitä voidessaan tarjota opiskelijoilleen tämän mahdollisuuden kehittää tärkeitä taitoja ja vastata alan osaajatarpeisiin. Lisätietoja opintopaketista ja ilmoittautumisohjeet löytyvät esitteestä: sovelluskehityksen tehopakettisovelluskehityksen markkinointikuva