kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Korkeakouluopiskelijan digitaidot+ -hanke käynnistyi
13.12.2021 9:00

Korkeakouluopiskelijan digitaidot+ -hanke käynnistyi

Hankkeen tavoitteena on vahvistaa opiskelijoiden digitaalisen opiskelun valmiuksia ja taitoja sekä digihyvinvointia.


Lapin ammattikorkeakoulun ja Lapin yliopiston yhteishanke Korkeakouluopiskelijan digitaidot+ on käynnistynyt. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa opiskelijoiden digitaalisen opiskelun valmiuksia ja taitoja sekä digihyvinvointia.

Opiskelijoiden näkökulma on lähtökohtana, kun hankkeessa suunnitellaan ja toteutetaan digitaalinen työkalupakki, joka on käytettävissä opintojen eri vaiheissa. Hanke on käynnistynyt ensimmäisillä opiskelijatyöpajoilla, joissa nousi esille ideoita opiskelijoiden erilaisten digivalmiuksien huomioon ottamisesta sekä tiedon saavutettavuuden parantamisesta oppimisympäristöissä.

Korkeakouluopiskelijan digitaidot+ ESR-rahoitteinen hanke, joka kestää 1.9.2021-31.1.2023. Hanke on osa LUC-korkeakoulukonsernin strategista kehittämistä, erityisesti linkittyen Study+ ja Work+ -kehittämisohjelmiin. Strategiset kehittämisohjelmat kohdentuvat erityisesti oppimisen ja opiskelun tukemiseen ja opetuksen kehittämiseen sekä hyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden rakentamiseen monimuotoisissa oppimis- ja työskentely-ympäristöissä.

Yhteyshenkilöt

 Projektipäällikkö, lehtori Paula Korteniemi
Lapin ammattikorkeakoulu
paula.korteniemi(a)lapinamk.fi

Professori, vararehtori Satu Uusiautti
Lapin yliopisto
satu.uusiautti(a)ulapland.fiMieshenkilö selin kirjoittaa tussilla fläppitaululle.