kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Korkeakoulujen syksyn yhteishaku on käynnissä
2.9.2020 8:00

Korkeakoulujen syksyn yhteishaku on käynnissä

Syksyn yhteishaku korkeakouluihin järjestetään 2. - 16. syyskuuta. Yhteishaussa valitaan opiskelijat tammikuussa 2021 alkaviin koulutuksiin.


Lapin AMKilta on haussa 252 opiskelupaikkaa metsätalousinsinööri-, restonomi-, sairaanhoitaja-, sosionomi- ja tradenomikoulutuksissa. Syksyn yhteishaussa on käytössä ammattikorkeakoulujen yhteinen digitaalinen AMK-valintakoe.

Syksyn haussa mukana olevat koulutukset järjestetään monimuoto- ja verkko-opintoina, mikä mahdollistaa opiskelun joustavasti. Opiskelijoilla on aiempaa enemmän vapautta valita missä, miten ja milloin opiskelee.

Lisätietoja syksyn yhteishausta Lapin AMKiin verkkosivuilla. Valtakunnallinen yhteishaku järjestetään opintopolku.fi –palvelussa, jossa myös hakulomakkeet täytetään ja lähetetään. Haku päättyy keskiviikkona 16.9. klo 15.00. 

Lisätietoja hakemisesta:

Hakijapalvelut, Lapin AMK

hakijapalvelut(ät)lapinamk.fi

0400 830 036 ja 040 511 8659

Avoin AMK

Avoimessa AMKissa voi opiskella haussa olevien AMK-tutkintojen ensimmäisen vuoden opinnot.  Lisää Avoimen AMKin tarjoamista hakuväylistä AMK-tutkinto-opiskelijaksi.

 

Kampanjakuva syksy 2019_somekoko.jpg

Syksyn yhteishaku 2. - 16.9.