kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Korkeakoulujen syksyn yhteishaku käynnissä 18.9 klo 15 saakka
10.9.2019 9:33

Korkeakoulujen syksyn yhteishaku käynnissä 18.9 klo 15 saakka

Yhteishaussa valitaan opiskelijat tammikuussa 2020 alkaviin koulutuksiin.


Lapin AMKilta on haussa mukana 280 opiskelupaikkaa restonomi-, sairaanhoitaja-, sosionomi- ja tradenomikoulutuksissa. Syksyn haussa mukana olevat koulutukset järjestetään monimuotoisesti, mikä mahdollistaa opiskelun työn ohessa. Toisin kuin päiväkoulutukset, ne eivät edellytä asumista paikan päällä kampuskaupungeissa. Koulutuksiin kuuluu 1—6 lähipäivää kuukaudessa. Eniten lähipäiviä on sairaanhoitajakoulutuksessa, ja vähiten niitä edellyttävät tradenomikoulutukset. Lähipäivät pidetään joko Kemissä, Rovaniemellä tai Torniossa. 

Tänä syksynä otetaan käyttöön ammattikorkeakoulujen yhteinen digitaalinen AMK-valintakoe. Lapin AMKin hakukohteista restonomi, sairaanhoitaja ja sosionomi käyttävät AMK-valintakoetta. Tradenomikoulutukseen ei ole valintakoetta, vaan opiskelijat valitaan todistusten perusteella.

Lisätietoja syksyn yhteishausta Lapin AMKiin kerrotaan verkkosivuilla. Valtakunnallinen yhteishaku järjestetään opintopolku.fi –palvelussa, jossa myös hakulomakkeet täytetään ja lähetetään.  Haku päättyy keskiviikkona 18.9. klo 15.00. 

Voit opiskella haussa olevien AMK-tutkintojen ensimmäisen vuoden opinnot myös Avoimessa AMKissa. Lue lisää Avoimen AMKin tarjoamista hakuväylistä AMK-tutkinto-opiskelijaksi.

 

 syksyn haku 2019 facebook 1200x628px.jpg

Syksyn yhteishaku 4. -18.9. klo 15 saakka.