kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Korkeakoulujen syksyn yhteishaku alkaa tänään
5.9.2018 13:00

Korkeakoulujen syksyn yhteishaku alkaa tänään

Syksyn yhteishaku korkeakouluihin järjestetään 5.–19. syyskuuta. Yhteishaussa valitaan opiskelijat tammikuussa 2019 alkaviin koulutuksiin.


Lapin AMKilta on haussa mukana 211 opiskelupaikkaa restonomi-, sairaanhoitaja-, sosionomi- ja tradenomikoulutuksissa.

Suurin osa syksyn haussa mukana olevista koulutuksista järjestetään monimuotoisesti, mikä mahdollistaa opiskelun työn ohessa. Toisin kuin päiväkoulutukset, ne eivät edellytä asumista paikan päällä kampuskaupungeissa.

Päiväkoulutuksista ovat syksyn haussa mukana liiketalouden tradenomin tutkintoon tähtäävät koulutus Torniossa, jossa on 15 aloituspaikkaa.

Monimuoto-ohjelmista ovat haussa mukana restonomin, sairaanhoitajan, sosionomin ja tradenomin ja IT-tradenomin AMK-tutkintokoulutukset. Koulutuksiin kuuluu 1—6 lähipäivää kuukaudessa. Eniten lähipäiviä on sairaanhoitajakoulutuksessa, ja vähiten niitä edellyttävät tradenomikoulutukset. Lähipäivät pidetään joko Kemissä, Rovaniemellä tai Torniossa.

Lisätietoja syksyn yhteishausta Lapin AMKiin kerrotaan verkkosivuilla www.lapinamk.fi/syksynhaku . Valtakunnallinen yhteishaku järjestetään opintopolku.fi –palvelussa, jossa myös hakulomakkeet täytetään ja lähetetään.

Haku päättyy keskiviikkona 19.9. klo 15.00.

Erillishaku
Tutkinto-opiskelijaksi voi hakeutua myös Lapin AMKin erillishaussa 1. - 15.11.2018. Erillishakuun voivat osallistua ne, joilla on taustalla joko Avoimen AMKin polkuopinnot tai väyläopinnot, joiden AMK-opinnot ovat joskus keskeytyneet ja ne, jotka haluavat hakea siirtoa Lapin AMKiin nykyisestä ammattikorkeakoulustaan.

Avoimen väylä (Avoimen AMKin opinnoilla tutkinto-opiskelijaksi)
Tutkinto-opiskeluoikeus aikaisemmilla opinnoilla
Siirtohaku


IMG_7588.JPG