Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Opiskelijalle / Opiskelu / Kesätöihin Euroopan suurimmalle kultakaivokselle
Tekniikka, teollisuus ja luonnonvarat

Kesätöihin Euroopan suurimmalle kultakaivokselle

   

Työtehtävät liittyvät malminetsintään ja geologiaan, kaivokseen ja kaivossuunnitteluun, metallurgiaan, prosessitekniikkaan, kunnossapitoon, ympäristönsuojeluun, turvallisuuteen, laboratorioon, logistiikkaan, varastoon ja hallintoon. Myös opintoihin liittyvät harjoittelu- ja päättötyöt ovat mahdollisia.

Meillä pääset laajentamaan osaamistasi käytännön tehtävissä modernissa kaivosympäristössä. Olemme vastuullinen kullantuottaja ja sitoutuneet noudattamaan kestävän kehityksen periaatteita. Meille on tärkeää, että työntekijöiden lisäksi myös lähiyhteisömme ja ympäristö voivat hyvin. Kaivoksemme sijaitsee lähellä Levin ympärivuotista matkailukeskusta, jossa on tarjolla hyvät palvelut ja rajattomat harrastusmahdollisuudet.


Hakuprosessin vaiheet

7. tammikuuta – 28. helmikuuta

Lähetä hakemuksesi ja cv:si 28. helmikuuta mennessä sähköpostitse osoitteeseen hrfinland@agnicoeagle.com. Saat automaattisen vastauksen, kun hakemuksesi on saapunut perille.

Maaliskuu

Valitsemme kesätyöntekijät maaliskuun aikana ja ilmoitamme kaikille hakijoille mahdollisimman pian. Käymme läpi hakemuksia jo hakuprosessin aikana, joten voimme ottaa sinuun yhteyttä myös aiemmin.

Toukokuu

Onneksi olkoon, mikäli tulit valituksi! Kesätyöt alkavat pääosin toukokuussa, mutta joskus voimme sopia aloitusajan alkamaan tätä aiemmin tai myöhemmin.


 
Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK