kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Kesällä ehtii vielä hakea koulutuksiin
8.8.2014 13:00

Kesällä ehtii vielä hakea koulutuksiin

Vapaita aloituspaikkoja on matkailun aikuissovelluksissa ja luonnonvara-alan päiväopinnoissa.


Lapin AMKin ammattikorkeakoulututkintoon johtavien koulutusten lisähaku on järjestetään elokuussa. Haussa mukana olevia koulutuksia on luonnonvara-alalta maaseutuelinkeinot (agrologi) päiväopinnoista sekä matkailun (restonomi) aikuissovellukset.

Matkailun restonomi tutkintoon johtavissa aikuissovelluksissa on haussa hotelli- ja ravintoala sekä matkailu. Näihin opintoihin hakuaika on 11. - 15.8.

Maaseutuelinkeinojen agrologi tutkintoon johtavassa koulutuksessa on hakuaika 8. - 15.8.2014.

Lisätietoja hauista ja koulutuksista saa verkkosivuilta: www.lapinamk.fi/fi/Hakijalle/Hakeminen/Lisahaut tai hakutoimiston puhelinnumerosta 0400 830 036

Syksyllä haku Sote-alalle

Sosiaali-, terveys- ja liikunta-alan koulutukset olivat kevään yhteishaussa kaikkein suosituimpia, eikä niihin tulla järjestämään lisähakuja.

Seuraava mahdollisuus hakea sosionomin, sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan opintoihin aukeaa syksyn yhteishaussa syyskuun alussa, jolloin valitaan opiskelijat tammikuussa 2015 alkaviin ryhmiin. 

* * *

Aiempi tiedote (2.4.2014) hakijamääristä Lapin AMKiin.
kynä käsi