kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Kesähaussa täytetään viimeiset opiskelupaikat
28.6.2017 6:00

Kesähaussa täytetään viimeiset opiskelupaikat

Lapin ammattikorkeakoulu järjestää kesän lisähaun 17.7. – 7.8. Kesähaussa valitaan opiskelijat niille opiskelupaikoille jotka ovat jäämässä kevään hakujen jäljiltä vapaiksi.


Päiväkoulutuksista ovat lisähaussa mukana kone- ja sähkötekniikan insinöörikoulutukset Kemissä ja maanmittaus- ja rakennustekniikan insinöörikoulutukset Rovaniemellä. Vapaita opiskelupaikkoja on jäämässä myös Tornioon, jonne voi hakea kuvataiteen, liiketalouden ja tietojenkäsittelyn koulutukseen. Tietojenkäsittelyn tradenomiopinnoista kiinnostuneet voivat valita joko suomen- tai englanninkielisen ohjelman.

Aikuisen elämäntilanteeseen paremmin sopivia AMK-monimuotokoulutuksia on kesähaussa mukana insinööritutkinnosta kiinnostuneille. Paikkoja on vielä vapaana konetekniikan, maanmittaustekniikan, sähkö- ja automaatiotekniikan ja tieto- ja viestintätekniikan koulutusohjelmissa. Lisää opiskelijoita mahtuu mukaan myös insinööreille suunnattuun kaivosalan muuntokoulutukseen.

Ylemmistä AMK-koulutuksista ovat kesän lisähaussa mukana insinööri YAMK ja tradenomi YAMK -koulutukset, jotka järjestetään suurimmaksi osaksi ammattikorkeakoulun virtuaalikampuksella.

Opinnot alkavat koulutuksesta riippuen elo-syyskuussa. Kesän lisähaussa mukana oleviin koulutuksiin ja hakuohjeisiin voi tutustua verkkosivulla lapinamk.fi/kesahaku.lippuja