kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Kesähaku Lapin AMKiin on käynnistynyt
3.8.2020 11:00

Kesähaku Lapin AMKiin on käynnistynyt

Opiskelijat syksyn viimeisille opiskelupaikoille valitaan kesän lisähaussa 3. – 11.8.


Opiskelupaikkoja on vielä vapaana sekä AMK-tutkintoon että ylempään AMK-tutkintoon (YAMK) johtavissa koulutuksissa. Myös tekniikan alan muuntokoulutuksiin mahtuu vielä muutamia opiskelijoita.

Haussa ovat mukana AMK-tutkintokoulutuksista tietojenkäsittelyn ja kuvataiteiden koulutukset Torniossa sekä maanmittausinsinöörikoulutus ja englanninkieliset liiketalouden ja matkailun koulutukset Rovaniemellä.

YAMK-tutkintoon tähtääviä koulutusohjelmia on lisähaussa mukana kaksi: luonnonvarojen älykkään johtamisen ja matkailualan osaamisen johtamisen ohjelmat. YAMK-koulutukset on tarkoitettu niille, jotka ovat jo suorittaneet AMK-tutkinnon ja hankkineet sen jälkeen vähintään kaksi vuotta alan työkokemusta.

Tekniikan muuntokoulutuksiin ehtii myös vielä hakea. Muuntokoulutukset on tarkoitettu insinööritutkinnon kokonaan tai pääosiltaan suorittaneille. Niiden myötä voi suunnatta insinööriosaamistaan uudelleen joko teollisuuden kunnossapitoon, kaivosalalle tai puu- ja puurakennustuotealalle.

Kaikki kesähaussa mukana olevat koulutukset ovat suomalaisille ja muille EU-/ETA-kansalaisille maksuttomia.

 

Hakeminen

Haku suomenkielisiin koulutuksiin järjestetään Opetushallituksen ylläpitämässä opintopolku.fi–portaalissa ja englanninkielisten koulutusten osalta studyinfo.fi-portaalissa. Haku on avoinna 11.8. kello 15 asti.

Mahdolliset valintakokeet järjestetään pian hakuajan päätyttyä ja opiskelijavalinnatkin tehdään vielä elokuun aikana. Opinnot alkavat elo-syyskuun taitteessa.

Lisätietoja

verkkosivulta www.lapinamk.fi/kesahaku.
ja
Hakijapalvelut, Lapin AMK
hakijapalvelut(ät)lapinamk.fi
0400 830 036 ja 040 511 8659
Avoinna arkisin klo 9–15.Nainen koivikossa onnellinen marjastaja uutiskuva.jpg