kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Kemin insinööriopiskelijat pelasivat hyvää
11.12.2013 11:00

Kemin insinööriopiskelijat pelasivat hyvää

Kemin insinöörioppilaat KeIO ry. keräsi Facebook-kampanjalla 678 euroa Kemin nuorisopsykiatrian poliklinikalle.


Shekki luovutettiin poliklinikan edustajille keskiviikkona 11.12. Kosmos-talossa Kemissä.

- Voi mahoton. Näin iso summa!, hihkaisi osastonhoitaja Riitta Södervall kuoren avattuaan.

Rahat kerättiin Facebook-kampanjan avulla. Mitä enemmän KeIO sai tykkääjiä, sitä enemmän rahaa kerrytettiin tapahtumamaksuilla: 300 tykkääjän jälkeen järjestettiin Wii-pelit ja 400 tykkääjän jälkeen Paint Ball-kisa.

Poliklinikalla riittää rahareikiä. Riitta Södervall ja psykiatrinen sairaanhoitaja Sari Naukkarinen haluaisivat kehittää poliklinikan internetpalveluja niin, että kynnys hakea apua madaltuisi. Södervall näkee tässä yhteistyömahdollisuuden sekä insinööri- että terveysalan opiskelijoiden kanssa.

- Mukavaa, että psykiatrian puolikin on alettu huomata hyväntekeväisyyskohteena, Södervall ja Naukkarinen totesivat kiitollisina, ja viittaavat kesäisiin Hyvää hevillä -hyväntekeväisyyskonsertteihin, joissa niissäkin on ollut insinööriopiskelijoita puuhamiehinä.

500 tykkääjääkin täyttyi, ja KeIO ry:n hyväntekeväisyys jatkui vielä Movember-kampanjalla, jossa kerättiin eturauhassyövän vastaiseen taisteluun noin 250 euroa.

Kampanja: https://www.facebook.com/kemin.insinoorioppilaatkeio ry

Tämä lämmittää todella, totesivat shekistä yllättyneet nuorisopsykiatrian poliklinikan edustajat Sari Naukkarinen ja Riitta Södervall. KeIO:n edustajina pj Antti Kotilaine ja ensi vuoden pj Matias Ahokas