Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Opiskelijalle / Kela tiedottaa
Oppilaitos tiedottaa
6.5.2019 6:00

Kela tiedottaa

Kela palvelee asiakkaita nyt myös Instagramissa


Palveluasiantuntijat Helmi, Joona ja Juho palvelevat asiakkaita Kelan Instagram-tilillä. Kelan tili Instagramissa on @kela_fpa.

Kelan Instagram-tilillä julkaistaan viikoittain vinkkejä, jotka auttavat asiakkaita Kela-asioiden hoitamisessa. Lisäksi palveluasiantuntijat vastaavat asiakkaiden esittämiin yleisiin kysymyksiin.

– Instagramissa työskentelevät palveluasiantuntijat ovat samoja ihmisiä, jotka neuvovat asiakkaita esimerkiksi puhelimessa, kertoo suunnittelija Hanna Pajula.

Asiakkaat saavat neuvoja ja ohjeita esimerkiksi verkkoasiointiin, etuuksien hakemiseen ja liitteiden toimittamiseen. Tietoturvasyistä Instagramissa ei voida antaa henkilökohtaista palvelua, mutta yleisiä kysymyksiä on mahdollista laittaa yksityisviestillä.

Palveluasiantuntijat neuvovat erityisesti asumistukeen, opintotukeen, työttömyysturvaan ja lapsiperheiden etuuksiin liittyvissä asioissa. Tili on kaksikielinen, eli asiakkaat voivat esittää kysymyksiä suomeksi ja ruotsiksi.

Tutustu Kelan Instagram-tiliin!

 
Lisätietoja
Hanna Pajula
suunnittelija
hanna.t.pajula@kela.fi

Siiri Kärkkäinen
viestinnän asiantuntija
siiri.karkkainen@kela.fi

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK