kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Kari Vuokila on vuoden lappilainen opinto-ohjaaja
27.10.2020 13:00

Kari Vuokila on vuoden lappilainen opinto-ohjaaja

Vuoden lappilaisen opinto-ohjaajan tunnustuksen myöntää vuosittain Lapin Opinto-ohjaus ry.


Vuoden lappilaisen opinto-ohjaan palkitsemistilaisuus järjestettiin tiistaina 27.10. Lapin ammattikorkeakoululla Kemissä.

Opinto-ohjaaja, kasvatustieteen maisteri, metsätalousinsinööri ja diplomitanssinopettaja Kari Vuokila on toiminut työuransa aikana monissa eri työyksiköissä ja monenlaisissa vastuullisissa opetus- ja ohjaustehtävissä. Opinto-ohjaajaksi hän on valmistunut vuonna 2001.

Vuoden lappilaisen opinto-ohjaajan tunnustuksen myöntää vuosittain Lapin Opinto-ohjaus ry:n hallitus. Palkitsemisperusteissaan yhdistys korostaa Kari Vuokilan työpanosta lappilaisen nuorison hyväksi.

Kari Vuokila on työskennellyt opetusalalla vuodesta 1983 alkaen, ensin Lapin metsäkoulussa ja sittemmin Rovaniemen metsäoppilaitoksessa, Länsi-Lapin koulutuskuntayhtymässä, Tervolan kunnassa ja tällä hetkellä Keminmaan kunnassa, jossa hän on perusopetuksen opinto-ohjauksen lehtorin virassa.

Kari Vuokilalla on läheinen suhde sekä ammatilliseen että yleissivistävään koulutukseen ja luonnollisesti tätä kautta erittäin laaja yhteistyöverkosto moneen eri suuntaan, yhdistyksestä kerrotaan. Hän on edelleen mukana myös keminmaalaisen tanssiurheiluseura Aidan toiminnassa, jonka perustajiin hän kuuluu.

Tasavallan presidentti on myöntänyt Kari Vuokilalle Suomen valkoisen ruusun I luokan mitalin kultaristein itsenäisyyspäivänä 2018.


Uutiskuva.jpg

Palkitsemisseremoniassa olivat mukana Tornion yhteislyseon lukion apulaisrehtori ja opinto-ohjaaja Aki Luosujärvi ja Lapin AMKin osaamisaluejohtaja Hannele Keränen. Kari Vuokila kuvassa keskellä.Kari Vuokila.jpg

"Organisaation tuki on tärkeä. Olen saanut työskennellä taloissa, joissa olen päässyt mielipuuhani eli kehittämään asioita", Kari Vuokila kiittää.