kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Kansainvälinen MBA-tutkintoryhmä koolla Torniossa
31.8.2017 8:00

Kansainvälinen MBA-tutkintoryhmä koolla Torniossa

Liiketalouden ylempään korkeakoulututkintoon tähtäävässä International Business Management (IBM) -ohjelmassa opiskelijat kokoontuvat kaksi kertaa vuodessa seminaariviikolle Tornioon. Muutoin opiskellaan verkossa.


Tänä syksynä MBA-opintonsa aloittaneet uudet opiskelijat viettävät seminaariviikkoa Torniossa 28.8.–1.9.2017. Opiskelijoita on kaikkiaan yhdeksästä maasta Kanadasta Kameruniin ja Hollannista Filippiineille.

Viikon aikana on ohjelmassa opetussuunnitelmaan ja opintosisältöihin tutustumisen lisäksi muunmuassa verkko-opiskelussa tärkeiden työkalujen ja sovellusten ja kirjaston etäpalvelujen käytön harjoittelua.

Opiskelijat kuulevat myös aiemmin samasta koulutuksesta valmistuneen kokemuksia ja saavat mahdollisuuden tutustua toisiinsa ja verkostoitua keskenään. Varsinaiset opinnotkin ehtivät viikon aikana käynnistyä, ja opiskelijat esittelevät ensimmäisten ryhmätöidensä tulokset viikon päätteksi.

IBM on Lapin AMKin ainoa englanninkielinen YAMK-tutkintoon tähtäävä koulutus. Koulutuksen vastuuopettaja on yliopettaja, KTT Esa Jauhola.IBM 2017 I.jpg

Uudet MBA-tutkinto-opiskelijat ryhmäkuvassa. Yliopettaja Esa Jauhola on kuvassa toisessa rivissä vasemmalla. Lapin AMKin YAMK-yksikön päällikkö Veikko Kärnä äärimmäisenä oikealla.