kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Kaksi tarinaa yrittäjyydestä
16.2.2018 16:27

Kaksi tarinaa yrittäjyydestä

Lapin Urheiluopistolla pidettiin 15.2.2018 Kaksi tarinaa yrittäjyydestä tilaisuus, jossa puhujina olivat Levi Wellness Clubin yrittäjä Laura Peippo ja Roll Outdoorsin yrittäjä Heikki Stöckell.


Tilaisuus oli suunnattu Liikunnanohjauksen, matkailun ja liiketalouden opiskelijoille sekä kaikille, jotka ovat kiinnostuneita yrittäjyydestä. Tilaisuus järjestettiin osana Liikuntamatkailu arktisen alueen vetovoimaksi –hanketta, joka pyrkii muuttamaan liikunta- ja matkailualan koulutusta yrittäjämäisempään suuntaan madaltamalla esteitä yrittäjyyden tieltä. Tämä oli hankkeeseen liittyvistä tilaisuuksista ensimmäinen.

Ensimmäisenä puheenvuoron tilaisuudessa sai Suomen iloisemmaksi yrittäjäksi 2017 tituleerattu Laura Peippo, joka löysi alanvaihdoksen myötä intohimonsa. Hän kertoi oman tarinansa siitä, miten päätyi ravintolakokista Levi Wellness Clubin yrittäjäksi ilman mitään alan koulusta tai aiempaa työkokemusta.

Laura Peippo.jpg

Levi Wellness Clubin yrittäjä Laura Peippo.

 

Peippo korosti puheessaan muun muassa intohimon ja epäonnistumisen merkitystä.

- Sulla täytyy olla palo siihen mitä teet ja tärkeintä on että sä uskot itse siihen mitä sä teet, silloin olet jo puolivälissä, Peippo huudahtaa.

Toisena puhumaan nousi Roll Outdoorsin tuore yrittäjä Heikki Stöckell, joka kertoi aloittavan yrittäjän tarinan, siitä kuinka intohimosta maastopyöräilyyn seurasi hyppy epävarmuuteen ja ohjelmapalveluyrityksen perustamiseen.

- Rakkaus maastopyöräilyä kohtaan sai ryhtymään yrittäjäksi, Stöckell toteaa.

Heikki stöckell.JPG

Roll Outdoorsin yrittäjä Heikki Stöckell.

Kumpikaan yrittäjistä ei ollut varsinaisesti haaveillut yrittäjyydestä, mutta he olivat kokeneet sen olevat ainoa keino päästä tekemään juuri sellaista työtä mitä he rakastavat ja johon on intohimo.kaksi tarinaa.JPG

Kaksi tarinaa yrittäjyydestä -tilaisuus pidettiin Santasportilla Tiera -salissa.