kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Opiskelijalle / Kaikki työ- ja harjoittelupaikkailmoitukset laitetaan Tuudoon
Oppilaitos tiedottaa
1.1.2021 12:00

Kaikki työ- ja harjoittelupaikkailmoitukset laitetaan Tuudoon

Lapin ammattikorkeakoulussa on päätetty yhtenäistää opiskelijoille tarjottavien työ- ja harjoittelupaikkojen tarjontaa ottamalla käyttöön Tuudon korkeakoulukohtainen Työ- ja harjoittelu -osio.


Työ- ja harjoittelu -osio kaventaa kuilua työelämän ja opintojen välillä mahdollistaen opiskelijoille entistä helpomman työnhaun, sillä Tuudosta löytyvät työpaikat on kohdennettu juuri Lapin ammattikorkeakoulussa opiskeleville tai pian valmistuville.

Tuudon työ- ja harjoittelu -osio tarjoaa opiskelijalle myös mahdollisuuden tehdä yhteistyötä työelämän kanssa jo opintojen aikana joko kehittämisprojektin tai opinnäytetyön muodossa.

Opiskelijoiden yhdenvertaisen kohtelun tukemiseksi keskitämme Tuudoon:
• harjoittelu- ja työpaikkailmoitukset
• opinnäytetöiden ja opiskelijaprojektien toimeksiannot
• yritysten rekrytapahtumat

Tuudon rinnalla hyödynnetään Jobiilia edelleen sosiaali- ja terveysalan harjoittelupaikkojen osalta.

Opiskelija! Tule mukaan Mätsis-rekrytointimessuille 28.1.2021, siellä ovat tarjolla Lapin alueen työ- ja harjoittelupaikat, mahdollisuus tavata alueen yrittäjiä sekä loistavia työpajoja työnhakuun liittyen, mm. Rotkon pitchaus- ja CV-työpajat. Tarjolla on myös Tuudon käyttöön ja sisältöihin opastava Tuudo-klinikka klo 14.00 – 14.30.

Ota Tuudo haltuun!