kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / KTAMK + RAMK = Lapin AMK 1.1.2014
25.9.2013 9:00

KTAMK + RAMK = Lapin AMK 1.1.2014

Pohjoista tekoa! Kemi-Tornion AMKin ja Rovaniemen AMKin toiminnat yhdistetään 1.1.2014 alkaen.


Opiskelijoiden arjen kannalta yhdistymisen tuomat muutokset ovat melko pieniä. Opiskeluoikeutesi säilyy ennallaan, samoin kuin mahdollisuutesi tehdä tutkintosi loppuun sovitusti. Opettajiisi tai opiskelukaupunkiin yhdistämisellä ei liioin ole vaikutusta. Myös lähipalvelut, kuten kirjasto, opiskelijaravintolat, terveydenhuolto, opintotoimisto jne. toimivat entiseen malliin.

Mikä muuttuu?

- Opiskelet 1.1. alkaen Lapin ammattikorkeakoulussa

- Koulun tunnus (logo) ja verkkosivujen osoite vaihtuvat. Myös opiskelijoille suunnatut sivut tulevat olemaan osoitteessa www.lapinamk.fi.  

- Vuoden vaihteen jälkeen valmistuvat saavat tutkintotodistuksen Lapin ammattikorkeakoulusta.

-Opiskelijakunnat Ketoakku ja Camos yhdistyvät ROTKOksi

- Sähköpostiosoitteet tulevat muuttumaan vuoden vaihteessa 2013/2014. Sen jälkeenkin voit tosin vastaanottaa postia myös vanhaan osoitteeseesi.
Uusi osoitteesi on muotoa @edu.lapinamk.fi. Käyttäjätunnuksesi säilyy ennallaan.

Huom.
Opetusministeriö tarkistaa tämän vuoden lopussa kaikkien ammattikorkeakoulujen toimiluvat ja samalla päättää niiden oikeudesta järjestää koulutuksia. Tämän takia sinun on hyvä harkita tarkkaan, kannattaako nyt ilmoittautua poissaolevaksi. Saattaa olla, että koulutusta, johon sinut nyt on hyväksytty, ei enää jatkossa käynnistetä valitsemassasi ammattikorkeakoulussa.