kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Jalkapallovalmennukseen painottuva liikunnanohjaajan AMK-koulutus
17.5.2021 10:32

Jalkapallovalmennukseen painottuva liikunnanohjaajan AMK-koulutus

Haku jalkapallovalmennukseen painottuvaan liikunnanohjaajan AMK-koulutukseen on käynnissä avoimen AMKin polkuopintojen kautta.


Lapin ammattikorkeakoulun ja Suomen Palloliiton yhteistyönä järjestämään jalkapallovalmennukseen painottuvaan liikunnanohjaajan AMK-koulutukseen on jälleen mahdollisuus hakeutua myös avoimen AMKin polkuopintojen kautta. Nyt avautuvassa avoimen AMKin haussa opiskelupaikka on tarjolla vielä viidelle Palloliiton ja Lapin AMKin yhdessä valitsemalle opiskelijalle. Näiden viiden valitun opinnot käynnistyvät avoimen AMKin polkuopintoina. Mikäli opiskelija suorittaa avoimen AMKin polkuopintoja ensimmäisenä vuonna vaadittavat 60 opintopistettä, hän voi hakea Lapin AMKin tutkinto-opiskelijaksi erillishaussa.

Opiskelijavalinta

Avoimen AMKin polkuopintoihin sisään pääsevät opiskelijat valitaan ennakkotehtävän ja CV:n kautta muodostuvien pisteiden perusteella. Pisteytys muodostuu tämänhetkisestä toimintaympäristöstä sekä roolista jalkapallon parissa, työkokemuksesta jalkapallon parissa, koulutustaustasta sekä kirjallisesta ennakkotehtävästä.

Polkuopintoihin valittavilla opiskelijoilla tulee olla mahdollisuus ja motivaatiota suorittaa alempi korkeakoulututkinto töiden ohessa, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja opintojen aikataulutukseen suhteessa muuhun elämään 3,5 vuoden ajan sekä mahdollisuutta osallistua noin viikon mittaisiin lähijaksoihin 3–4 kertaa lukuvuodessa.

Hakuinfo

Hakijoita pyydetään lähettämään hakemuksensa 31.5.2021 klo 16.00 mennessä. Hakemukseen tulee liittää pyydetyt liitetiedostot CV:n ja kirjallisen ennakkotehtävän osalta. CV tulee tehdä ohjeiden mukaiselle mallipohjalle ja kirjallisessa tehtävässä noudattaa ulkoasuun liittyviä ohjeita. Opiskelijavalinnat hakemusten pohjalta tehdään kesäkuun aikana ja valitut opiskelijat ovat selvillä heinäkuun loppuun mennessä, jolloin myös yhteishaun kautta paikkansa lunastaneet ovat varmistuneet.

Hakuohjeet ja lomakkeet löytyvät täältä.

Lisätietoja:
 
Heikki Hannola

Yliopettaja, Lapin AMK

heikki.hannola(at)lapinamk.fi ja puh. 040 545 4711

Santeri Suvala

Lapsuusvaiheen valmennusosaamisen päällikkö, Suomen Palloliitto

santeri.suvala(at)palloliitto.fi ja puh. 040 767 5668Liikunnanohjaajat (9).JPG

Jalkapallovalmennukseen painottuvan liikunnanohjaajan AMK-koulutuksen osalta yhteistyö Lapin AMKin ja Suomen Palloliiton välillä on käynnistynyt jo syksyllä 2018.