kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Jaana Kangasvuo on vuoden YAMK-alumni 2020
10.12.2020 13:00

Jaana Kangasvuo on vuoden YAMK-alumni 2020

Lapin AMK Master School on valinnut vuoden alumniksi sodankyläläisen tradenomi (YAMK) Jaana Kangasvuon.


Jaana Kangasvuo valmistui ylempään AMK-tutkintoon Lapin AMK Master Schoolista viime toukokuussa liiketoimintaosaamisen johtamisen koulutusohjelmasta. Taustalla oli tradenomin tutkinto vuodelta 2006 silloisesta Kemi-Tornion AMKista.

Jaana on työskennellyt kaivosyhtiö AA Sakatti Mining Oy:ssä taloushallinnon tehtävissä, mutta työt tulevat uuden tutkinnon siivittämänä painottumaan henkilöstöhallinnon tehtäviin, jotka ovat jo pitkään häntä kiinnostaneet.

Opinnot sujuivat hyvällä motivaatiolla nopeassa aikataulussa. Opinnäytetyönsä Jaana teki työnantajansa toimeksiannosta. Työn aiheena on Geoteknikon urapolkusuunnitelma malminetsinnän tehtäviin, ja se arvioitiin arvosanalla kiitettävä 5.

Urasuunnittelussaan Jaana on toiminut systemaattisesti. Hän aloitti opettajan pedagogiset opinnot Oamkissa kuukauden kuluttua YAMK-tutkinnon valmistumisen jälkeen ja suoritti niihin liittyvän opetusharjoittelun Lapin AMKissa. Jaana kertoo, että kasvatustieteen opinnot tukevat hienosti henkilöstöhallinnon asiantuntijuutta.

Vuoden YAMK-alumnivalinnan perusteluissa tuodaan esille myös Jaana Kangasvuon aktiivisuus alumnitoimijana. Hän on osallistunut muun muassa alumnivierailuun ja aloittavien opiskelijoiden orientaatiopäiville. Jaana on myös halukas jatkamaan YAMK-alumnitoiminnassa.

 

Aiheeseen liittyvää

YAMK-alumnit Lapin AMKissa
Visiting Professors -toiminta
Lapin AMK Master SchoolJaana Kangasvuo seisoo työpaikkansa edustalla. On talvi ja lunta maassa.

Jaana Kangasvuo kuvattuna AA Sakatti Mining Oy:n toimitilan edessä Sodankylässä.