kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Innovaatioassistenttivalmennus lappilaisille korkeakoulutetuille ”between jobs”
5.8.2016 8:00

Innovaatioassistenttivalmennus lappilaisille korkeakoulutetuille ”between jobs”

​Lapin innovaatioassistentti –valmennus on Lapin ammattikorkeakoulun järjestämä täydennyskoulutus vähintään alemman korkeakoulututkinnon suorittaneille lappilaisille työnhakijoille.


Ensimmäinen valmennus järjestettiin vuonna 2015, ja toimintamallia määriteltiin uudelleen vuoden 2016 valmennusta varten.

Valmennus on koulutusta ja työskentelyä yhdistävä täydennyskoulutus jossa kehitetään sekä osallistujan innovointivalmiuksia että yritysten liiketoimintaa.

Ideana on, että yritykset voivat ottaa korkeakoulutetun työnhakijan innovaatioassistentiksi toteuttamaan omia kehittämisprojektejaan. Innovaatioassistentit puolestaan tuovat uutta osaamista yrityksiin ja saavat valmennusta ja ohjausta paikallisilta korkeakouluilta. Kehittämistoimenpiteet voivat liittyä esimerkiksi tuotekehitykseen, organisaation toimintaan, viestintään, markkinointiin jne. Keskeistä on asiantuntijatyön luonne ja uuden kehittäminen.

Neljä kuukautta kestävään valmennukseen voivat hakea kaikki lappilaiset, vähintään alemman korkeakoulututkinnon suorittaneet työnhakijat. Hakuaikaa on sunnuntaihin 7.8. saakka. Hakulomake ja lisätietoja löytyy valmennuksen verkkosivulta: www.lapinamk.fi/innovaatioassistentti.

Valmennus on osallistujille omaehtoista opiskelua työttömyystuella, eli se täyttää päätoimisen opiskelun ehdot (5 op/kk). Opiskelu tapahtuu pääosin verkossa.

Lisätietoja:

Juhamatti Konttaniemi (Tornio)
S-posti: juhamatti.konttaniemi(ät)lapinamk.fi
Puh. 040 652 6155

Anu Harju-Myllyaho (Rovaniemi)
S-posti: anu.harju-myllyaho(ät)lapinamk.fi
Puh. 040 647 7231


Innoassari fabo.png