kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Ingvar Kamprad starttaa Barents Reunion-konventin ja Barents Business-festivaalin
15.5.2014 10:00

Ingvar Kamprad starttaa Barents Reunion-konventin ja Barents Business-festivaalin

Barents Reunion -konventti järjestetään Tornio-Haaparannalla nyt seitsemännen kerran. Konventti keskittyy Barentsin alueen yhteistyöhön ja kehittämiseen.


Tämän vuoden teemana on Barentsin nuoret ja nuori yrittäjyys. Nuoret yrittäjät voivat ennen konventtia osallistua Dragon's Den @Barents Reunion -kilpailuun ja päästä esittämään oma liiketoimintaideansa tuomaristolle. Seitsemän finalistia osallistuu konventin ensimmäisenä päivänä loppukilpailuun, jonka palkintosummana on 50 000 kruunua. 

Konventtitapahtumaa rahoittaa IKEA ja Ingvar Kamprad, joka on antanut 10-vuotisen käyttörahan vuosittaiselle konventin järjestämiselle. Tilaisuuden on tulossa avaamaan jälleen Ingvar Kamprad ja juontajana toimii MTV3:n pitkäaikainen Ruotsin kirjeenvaihtaja Kari Lumikero. Lapin AMK on mukana konventissa, kehittämispäällikkö Marika Saranne on mukana konventin suunnittelutyöryhmässä ja Tornion opiskelijoita on avustamassa paikanpäällä tilaisuudessa.

Tällä hetkellä konventtiin on 173 ilmoittautunutta, joista 67 on Suomesta, Ruotsista 40, Norjasta 23 ja 44 Venäjältä 44.

YIE –hanke järjestää samaan aikaan Barents Reunionin yhteydessä Barents Business Festivaalin. YIE -hankkeella on konventtipäivinä teltta ravintolan ulkopuolella ja sisällä on yksi infopiste. Lapin AMK ja TKI- toiminta ovat esillä Barents Business -festivaalissa. Lisäksi YIE- hankkeella on osio Barents Reunion ohjelmassa.

Lisää tietoa löytyy BBF:n kotisivuilta http://barentsbusinessfestival.blogspot.fi/
Barents Reunion tapahtuma ohjelmineen ja ilmoittautumisineen: http://www.barentsreunion.com/Ingvar Kamprad Barents Reunion.jpg