kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Ilmoittautuminen Avoimen AMKin polku- ja väyläopintoihin
23.4.2019 8:00

Ilmoittautuminen Avoimen AMKin polku- ja väyläopintoihin

Avoimen ammattikorkeakoulun polku- ja väyläopintoihin ilmoittautuminen avautuu 24.4.2019 klo 9.00


Avoimessa ammattikorkeakoulussa on mahdollista suorittaa AMK-tutkintoon ja ylempään AMK-tutkintoon kuuluvia opintoja. Tarjolla on sekä päivä- että monimuoto-opintoja.

  • AMK-tutkintoon kuuluvia polkuopintoja voivat suorittaa kaikki opinnoista kiinnostuneet iästä ja koulutustaustasta riippumatta.
  • Ylempään AMK-tutkintoon kuuluvien opintojen suorittaminen edellyttää soveltuvaa AMK-tutkintoa ja väyläopinnot soveltuvaa ammatillista perustutkintoa.

Polkuopinnot ovat pääsääntöisesti tutkintoon johtavan koulutuksen ensimmäisen vuoden opintoja ja opiskelu tapahtuu tutkinto-opiskelijaryhmässä lukujärjestyksen mukaisesti. Ideana on, että polkuopiskelija voi tämän jälkeen hakeutua erillishaussa (avoimen väylä -haku) Lapin AMKin tutkinto-opiskelijaksi kyseiseen koulutukseen.

Väyläopinnot on puolestaan tarkoitettu soveltuvan ammatillisen perustutkinnon suorittaneille. Ideana on, että tutkinto-opiskeluaika AMKissa lyhenee ammatillisessa koulutuksessa hankitun osaamisen ja avoimessa AMKissa suoritettujen väyläopintojen perusteella.

Avoimessa suoritettujen opintojen perusteella voi hakeutua erillishaussa AMKin tutkinto-opiskelijaksi.

Tutustu tarjontaan ja ilmoittaudu opintoihin osoitteessa www.lapinamk.fi/avoinamk

Avoimessa ammattikorkeakoulussa suoritetut opinnot voidaan lukea hyväksi myöhemmissä tutkintoon johtavassa opinnoissa.Nuori nainen lentää sateenvarjon varassa.