kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Huikean suosion saanut Työkykykoordinaattorikoulutus järjestetään jälleen
2.5.2022 15:00

Huikean suosion saanut Työkykykoordinaattorikoulutus järjestetään jälleen

Lapin ammattikorkeakoulussa toteutetaan ensi syksynä jälleen Työkykykoordinaattorikoulutus (10 op). Viime hakukierroksella koulutus oli niin suosittu, että osa hakijoista jäi ilman opiskelupaikkaa.


Työkykykoordinaattorikoulutus sopii kaikille, jotka haluavat lisätä osaamistaan työkyvystä, työllistymisestä, kuntoutuksesta ja monialaisesta yhteistyöstä.

Työkykykoordinaattorikoulutus on tarkoitettu eri alojen ammattilaisille ja sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakouluopiskelijoille.

Koulutukseen (10 op) kuuluu kaksi opintojaksoa:
• Työllistymisen ja työkyvyn uudistuvat palvelut (5 op) sekä
• Laaja-alainen työote työllistymiseen ja työkykyyn (5 op).

Koulutuksen sisältö


Koulutus sisältää perusosaamista työllistymisen ja työkyvyn palvelujärjestelmästä, sen osa-alueista ja toiminnasta. Koulutuksen aikana opitaan tuntemaan työllistymisen ja työkyvyn haasteisiin liittyviä tekijöitä ja tilanteita.

Koulutuksen toisen osion aikana käydään läpi ohjaustyön perusosaamista sekä työllistymisen ja työkyvyn tuen yhteistyöverkostoja. Lisäksi opitaan tunnistamaan työkykyriskejä ja varhaisen välittämisen menetelmiä.

Tavoitteena on, että koulutuksen käyneet edistävät kestävään työllistymisratkaisuun pääsemistä ja työhön paluuta.

Kenelle koulutus sopii?


Koulutus sopii henkilöille, jotka työskentelevät esimerkiksi työterveyshuollossa, sote- keskuksissa, TE-palveluissa, oppilaitoksissa tai työpaikkansa HR-tehtävissä.

Työkykykoordinaattorikoulutus sopii henkilölle, joka haluaa palveluihin inhimillistä ja arvostavaa suhtautumista sekä keskittymistä siihen, mitä yksilö osaa ja mikä häntä kiinnostaa. Koulutuksen käyneet osaavat hyödyntää moniammatillisesti oikeita palveluja asiakkaan sekä työnantajan näkökulmasta sekä kehittää ammattilaisten tiiviimpää yhteistyötä. Työkykykoordinaattorilla on osaamista, jolla voi rakentaa mahdollisuuksia työllistymiseen ja työkykyyn sekä poistamaan esteitä.

Haku koulutukseen


Koulutus toteutetaan avoimina ammattikorkeakouluopintoina. Opintojen hinta on 150 euroa/10 op. Ilmoittautuminen tapahtuu ammattikorkeakoulun avoimen opintojen kautta. Työkykykoordinaattorin koulutus on suoritettu, kun molemmat opintojaksot on suoritettu hyväksytysti.

Koulutus alkaa 16.9.2022 orientaatiotapaamisella. Koulutuksen ensimmäinen opintojakso on syksyllä 2022 ja toinen opintojakso keväällä 2023. Työkykykoordinaattorikoulutuksen opintojaksoihin sisältyy kontaktipäiviä, jotka toteutetaan etäyhteydellä (ZOOM)

Työllistymisen ja työkyvyn uudistuvat palvelut:

Orientaatiotapaaminen 16.9.22 klo 900 - 1030

1.Tapaaminen 30.9.22 klo 830 - 1200

2.Tapaaminen 14.10 klo 830 - 1200

3.Tapaaminen 4.11 klo 830 - 1200

4.Tapaaminen 2.12 klo 830 - 1200

Tarvittaessa erikseen sovittavia pienryhmätapaamisia tapaamispäivien välillä.

Toisen opintojakson päivät ilmoitetaan syksyn aikana.


Linkki ilmoittautumiseen


Avoimen amkin ilmoittautumissivu  (paina F5, jos sivu ei avaudu).

Lisätietoja


lehtori Mikko Ravantti
mikko.ravanttiharmaasähköposti.jpg
p. +358 40 630 8575

osaamispäällikkö Heidi Pyyny
heidi.pyynyharmaasähköposti.jpg
p. +359 50 310 9354Työkykykoordinaattorikoulutuksen mainoskuva