Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Opiskelijalle / Oppilaitos tiedottaa / Hallitus on todennut yhteistoiminnassa tasavallan presidentin kanssa Suomen olevan poikkeusoloissa koronavirustilanteen vuoksi.
Oppilaitos tiedottaa
17.3.2020 14:00

Hallitus on todennut yhteistoiminnassa tasavallan presidentin kanssa Suomen olevan poikkeusoloissa koronavirustilanteen vuoksi.

Lapin AMKin kampukset suljetaan 18.3. - 13.4. väliseksi ajaksi.


Lapin ammattikorkeakoulu järjestää opetuksen, ohjauksen ja tukipalveluiden toiminnan siten, että opiskelijoiden opinnot etenevät suunnitelmien ja tavoitteiden mukaisesti.

Lapin AMKissa ei ole lähiopetusta kampuksilla tiistaista 17.3. lähtien. Siirrymme etäopetukseen. Kampukset ovat suljettuna 18.3. – 13.4. välisen ajan.

Lähiopetusjaksot korvaamme erilaisilla etäopetustavoilla ja ohjatulla itsenäisellä työskentelyllä. Opetuksen aikataulua muutetaan tarvittaessa opintojaksoissa, joita ei ole mahdollista toteuttaa etäopetuksena tai itseopiskeluna

Koulutukset tiedottavat opiskelijoitaan tarkemmin opinnoista ja tenteistä. Opiskelijoiden tulee seurata aktiivisesti opiskelijasähköpostiaan sekä Peppiä.

Lapin AMKin toimintaohjeet sekä tarkempaa tietoa palveluista poikkeusolojen aikana on koottu sivulle www.lapinamk.fi/koronavirus. Sivua päivitetään sitä mukaa, kun saamme tarkempia ohjeistuksia viranomaisilta.

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK