kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Haku vieraskielisiin koulutuksiin on alkanut
8.1.2020 6:00

Haku vieraskielisiin koulutuksiin on alkanut

Valtakunnallinen korkeakoulujen kevään ensimmäinen yhteishaku on alkanut 8.1. ja päättyy keskiviikkona 22.1. klo 15. Haussa Lapin AMKista ovat englanninkieliset koulutukset.


Lapin AMKista haussa ovat liiketalouden ammattikorkeakoulututkintoon johtava Bachelor of Business Administration, International Business sekä matkailun englanninkielinen koulutus Bachelor of Hospitality Management, Tourism.

Opetus on Rovaniemellä päiväopintoina ja koulutukset alkavat syksyllä 2020. Aloituspaikkoja koulutuksiin on yhteensä 55.

Vieraskielisistä koulutuksista ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtava International Business Management -koulutus on haussa 1. - 31.3.2020. Koulutuksesta lisätietoja löydät täältä.

Kevään yhteishaku jatkuu suomenkielisillä koulutuksilla maaliskuussa, jolloin haku alkaa 18.3.2020. Kaikkiin koulutuksiin haetaan sähköisellä haulla osoitteessa www.opintopolku.fi.

Lisätietoja hakemisesta löydät suomeksi täältä ja englanniksi täältä.Lisätietoja hakuasioihin liittyen antaa Lapin AMKin hakijapalvelut.

 kvhaku uutiskuva.jpg