kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Haku vieraskielisiin koulutuksiin on alkanut
8.1.2016 12:52

Haku vieraskielisiin koulutuksiin on alkanut

Valtakunnallinen korkeakoulujen kevään ensimmäinen yhteishaku on alkanut 8.1. ja päättyy keskiviikkona 27.1. klo 15. Haussa Lapin AMKista ovat englanninkieliset koulutukset.


Lapin AMKissa haussa ovat kaksi liiketalouden ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta Degree Programme in International Business ja Degree Programme in Business Information Technology. International Business koulutus järjestetään Rovaniemellä ja Business Information Technology Torniossa. Haussa on myös englanninkielinen sairaanhoitajakoulutus Degree Programme in Nursing, jossa koulutus järjestetään Kemissä sekä matkailun englanninkielinen koulutus Degree Programme in Tourism, jonka koulutus järjestetään Rovaniemellä. Löydät haussa olevat koulutukset täältä.

Aloituspaikkoja koulutuksiin on yhteensä 100. Kaikki koulutukset järjestetään päivätoteutuksina ja opinnot alkavat syyskuussa 2016.

Muutoksena haussa on hakijamaksu niille, jotka ovat suorittaneet pohjakoulutuksena muualla kuin EU- ja ETA –maissa tai Sveitsissä. Maksun suuruus on 100 euroa ja se tulee käyttöön ensimmäisen kerran syksyllä 2016 alkavien koulutusten hauissa.

Vieraskielisistä koulutuksista ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtava International Business Management -koulutus on haussa 1.2. - 30.4.2016. Koulutuksesta lisää löydät täältä.

Kevään yhteishaku jatkuu suomenkielisillä koulutuksilla maaliskuussa, jolloin haku alkaa 16.3. Kaikkiin koulutuksiin haetaan sähköisellä haulla osoitteessa www.opintopolku.fi.

Lisätietoja hakemisesta löydät suomeksi täältä ja englanniksi täältä.

 

Lisätietoja antaa Lapin AMKin hakutoimisto.facebook kv-haku 1200x628px suomi_1.jpg