kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Haku vieraskielisiin koulutuksiin on alkanut
Uutiset
5.1.2022 8:00

Haku vieraskielisiin koulutuksiin on alkanut

Hakuaika valtakunnalliseen kevään 1. yhteishakuun ja Lapin AMKin omaan erillishakuun on 5.1. – 19.1.2022 klo 15 saakka. Haussa ovat englanninkieliset AMK-tutkinnot.


Lapin AMKista kevään 1. yhteishaussa 5. – 19.1.2022 ovat mukana seuraavat englanninkieliset AMK-tutkinnot:
Bachelor of Business Administration, International Business, Rovaniemi
Bachelor of Engineering, Machine Learning and Data Engineering, Rovaniemi
Bachelor of Hospitality Management, Tourism, Rovaniemi

Tänä vuonna yhteishaussa mukana olevilla koulutuksilla on ensimmäistä kertaa yhteinen valtakunnallinen, virtuaalinen valintakoe. Lisätietoja valintakokeen aikatauluista, sisällöistä ja järjestelyistä löytyy international UAS Exam -sivuilta.

Yhtä aikaa kevään 1. yhteishaun kanssa on myös erillishaussa 5. - 19.1.2022 englanninkielinen sairaanhoitajakoulutus, Bachelor of Health Care, Nursing Kemistä, jossa on oma valintakoe.

Englanninkieliset AMK-tutkinnot alkavat syksyllä 2022. Aloituspaikkoja koulutuksiin on yhteensä 83. Haku kaikkiin koulutuksiin tapahtuu Opintopolun kautta.

Haussa myöhemmin keväällä 2022

Englannikielisistä koulutuksista ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtava Digital Business Management -koulutus on haussa 1. - 31.3.2022.

Kevään 2. yhteishaku alkaa 16.3.2022, jossa ovat mukana suomenkieliset AMK- ja YAMK-tutkinnot. Kaikkiin koulutuksiin haetaan sähköisellä haulla osoitteessa www.opintopolku.fi.

Hakeminen koulutuksiin

Lisätietoja hakemisesta löydät suomeksi Hakeminen tutkinto-opiskelijaksi -sivulta sekä englanniksi Applying for Degree Programmes -sivulta.

Lisätietoja hakuasioihin liittyen antaa Lapin AMKin hakijapalvelut.


Picture of a girl on the snow