kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Haku kansainväliseen ”Christmas Experience Academy” –kesäkouluun
9.2.2018 12:00

Haku kansainväliseen ”Christmas Experience Academy” –kesäkouluun

Kansainvälinen ”Christmas Experience Academy” –kesäkoulu järjestetään 13.-17.8.2018 Rovaniemellä. Koulutus on laajuudeltaan 5 opintopistettä.


Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti järjestää Rovaniemellä kansainvälisen ”Christmas Experience Academy” -kesäkoulun 13.-17.8.2018. Tarkastelun kohteena kesäkoulussa ovat erityisesti matkailuelämysten tuottaminen ja kuluttaminen.

Elämystalous on tänä päivänä merkittävä osa matkailu- ja vieraanvaraisuusaloja, sillä matkailijat eivät ole enää vain palveluiden ostajia – heistä on tullut aktiivisia elämysten tuottajia ja kuluttajia. Tämä asettaa uusia haasteita niin matkakohteiden kuin yritysten toiminnalle.
Rovaniemi on Joulupukin virallinen kotikaupunki. Tämän vuoksi Rovaniemi tarjoaa kansainvälisesti ainutlaatuisen ympäristön joulubrändin ja sitä tukevien arvojen tarkastelemiseen. Brändin vaikutus näkyy yritysten tarjoamien matkailupalveluiden sisällöissä.

Kesäkoulu rakentuu vahvan yritysyhteistyön varaan. Yrityskumppanit tarjoavat kurssilaisille mahdollisuuden kurkistaa kulisseihin ja havainnollistavat, millaisia elämyksellisiä matkailupalveluita he tarjoavat ja miten.

Kesäkoulun toteutuksesta vastaavat MTIn korkeakouluosapuolet - Lapin yliopisto ja Lapin AMK. MTI:n lisäksi järjestelyistä vastaavat Kajaanin AMK, Essex Business School, University of Iceland ja Holar University College.

Lue lisää ja hae mukaan!
www.ulapland.fi/CEA2018Christmas Experience Academy_flyer.jpg