kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Haku kaivosalan koulutukseen
19.4.2016 15:00

Haku kaivosalan koulutukseen

Lapin AMK tarjoaa kaivosalan insinööri (AMK) muuntokoulutusta, johon haku on alkanut 10.4. Koulutukseen voi hakeutua, jos on suorittanut aikaisemmin vastaavilta opintolinjoilta opisto tai ammatillisen korkea-asteen insinööri –tutkinnon tai tekniikan korkeakoulututkinnon insinööri (AMK) tai DI –tutkinnon.


Kaivosalan muuntokoulutuksen toteutuslaajuus on 90 opintopistettä. Koulutus kestää noin 1,5 vuotta aikaisemmista opinnoista ja työhistoriasta riippuen.

Koulutus valmentaa kaivosalan eri työtehtäviin, sillä koulutuksessa käydään läpi koko kaivosprosessi, toiminnan turvallisuus, taloudellisuus ja ympäristövaikutukset huomioiden. Muita opiskeltavia asioita ovat muun muassa kaivokseen kuuluvat tukitoimitoiminnot, kuten kunnossapito. Opintoihin kuuluu myös alan kieliopintoja.

Asioiden omaksuminen käytännössä tehdään kaivosalalle suuntautuvan työharjoittelun avulla.

Koulutuksesta valmistuva insinööri voi työskennellä mm. kaivosteollisuudessa, maanrakennustehtävissä, suunnittelu- ja konsulttitoimistoissa, kunnossapidon yrityksissä ja eri laitevalmistajien palveluksessa.

Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna ja siinä hyödynnetään aktiivisesti verkko-opiskelun mahdollisuuksia. Tämä mahdollistaa joustavan opiskelun asuinpaikasta riippumatta, ja esimerkiksi opiskelun työn ohessa.

Haku koulutukseen päättyy 30.4.

Lisätietoja koulutuksesta löydät Lapin AMKin veppisivuilta sekä Opintopolku.fi –portaalista, jossa myös haku koulutukseen tehdään. Valinperusteista löydät lisää täältä.

Lisätietoja koulutuksesta antaa lehtori Lauri Saarelainen, puh. 040 527 2027, lauri.saarelainen(at)lapinamk.fi sekä Lapin AMKin hakutoimisto.kaivosalan kuva