kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Haku Lapin AMKin englanninkielisiin koulutuksiin 7.1. - 27.1.
8.1.2015 10:40

Haku Lapin AMKin englanninkielisiin koulutuksiin 7.1. - 27.1.

Haku englanninkielisiin koulutuksiin on alkanut.


Lapin ammattikorkeakoulussa on kevään ensimmäisessä yhteishaussa 7. – 27.1. mukana neljä englanninkielistä ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta. Koulutuksiin voivat hakeutua sekä suomalaiset että ulkomaalaiset hakijat.

Yhteishaussa mukana on kaksi liiketalouden ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta Degree Programme in International Business ja Degree Programme in Business Information Technology. International Business koulutus järjestetään Rovaniemellä ja Business Information Technology Torniossa.  Haussa on myös englanninkielinen sairaanhoitajakoulutus Degree Programme in Nursing, jossa koulutus järjestetään Kemissä sekä matkailun englanninkielinen koulutus Degree Programme in Tourism, jonka koulutus järjestetään Rovaniemellä.

Aloituspaikkoja koulutuksiin on yhteensä 90. Kaikki koulutukset järjestetään päivätoteutuksina ja opinnot alkavat syyskuussa 2015.

Ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavista koulutuksista erillishaussa oleva International Business Management -koulutus on myös haussa 30.4.2015 saakka.

Kaikkiin koulutuksiin haetaan sähköisellä haulla osoitteessa www.opintopolku.fi.

Lisätietoja koulutuksista löytyy osoitteesta www.lapinamk.fi/hakijalle tai sähköisestä Hakijan oppaasta.

Lisätietoja myös Lapin AMKin hakutoimistosta, hakutoimiston yhteystiedot löytyvät täältä.LapinAMK%20hakukamppis%20poika%20web.jpg