kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Finnair ja Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti (MTI) yhteistyöhön
22.12.2017 10:00

Finnair ja Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti (MTI) yhteistyöhön

Finnair Oyj ja Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti (MTI) solmivat 21.12.2017 yhteistyösopimuksen. Sopimuksessa määritellään MTI:n korkeakouluosapuolten, Lapin yliopiston ja Lapin ammattikorkeakoulun, tulevaisuuden monipuolisista yhteistyömuodoista Finnairin kanssa.


Matkailu kasvaa parhaillaan ennennäkemätöntä vauhtia ja Lapin matkailussa rikotaan tauotta uusia ennätyksiä. Tilastoissa kasvu näkyy esimerkiksi kansainvälisten matkailijoiden määrissä ja parantuneissa lentoyhteyksissä.

Tiiviimmän yhteistyön myötä sopimuskumppanit luovat pohjaa koko matkailualan entistä paremmille toimintaedellytyksille. - "Olemme keskustelleet esimerkiksi kesämatkailun kehittämisen mahdollisuuksista ja matkailun turvallisuudesta", kertoo MTI:n TKI-päällikkö Eila Linna. Nämä ovat keskeisiä teemoja kummallekin osapuolelle, ja yhteistyö tarjoaa sopimusosapuolille uudenlaisia mahdollisuuksia ajankohtaisiin haasteisiin tarttumiseen.

Sopimuksen tarkempiin sisältöihin kuuluvat muuan muassa opiskelijaharjoittelut, opinnäytteet, asiantuntijaluennot, asiantuntijapalveluiden tuottaminen ja Finnairin oma nimikkoluokka MTI:n kampuksella.

Lisätietoja:
Eila Linna, eila.linna(at)ulapland.fi, 040 735 5300


Finnair

Sopimusta allekirjoittamassa hallintojohtaja Markus Aarto ja Finnairin toimitusjohtaja Pekka Vauramo (oik.), taustalla MTI:n TKI-päällikkö Eila Linna ja Lapin yliopiston yhteyspäällikkö Heikki Autto.