kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Etäisyydet eivät ole este hyvinvoinnille
13.3.2015 15:00

Etäisyydet eivät ole este hyvinvoinnille

Kahden vaikuttavan hankkeen julkaisut ovat ilmestyneet. Kirjojen julkistamistilaisuus pidettiin torstaina 12. maaliskuuta Rantavitikalla.


Julkkarit 12.3. 1.jpg

Toinen julkaisuista kokoaa HYTekla-hankkeen kahden vuoden intensiivisen työskentelyn tulokset artikkeleiksi, jotka valottavat asiakkaan, terveydenhuoltoalalla toimivien ammattilaisten, terveysteknologian suunnittelijoiden sekä hyvinvointialan ja tekniikan opettajien kokemuksia, ajatuksia ja uusia avauksia teknologian hyödyntämiseksi.

ArctiChildren InNet -hankkeessa on puolestaan kehitetty innovatiivisia tapoja edistää lasten ja nuorten terveyttä ja hyvinvointia koulussa, Etäterveyden (eHealth) -kehittämishankkeessa oli mukana eri sosiaali- ja terveysalan toimijoita neljästä Barentsin alueen maassa

Osana hanketta luotiin materiaaleja www.arctichildren.fi -sivustolle, joka toimii lappilaisten kouluikäisten lasten ja nuorten, vanhempien ja asiantuntijoiden keskustelu- ja informaatiokanavana vaihtuvien terveysteemojen ympärillä.

Tutustu julkaisuihin:

Eiri Sohlman, Catrine Kostenius, Ole Martin Johansen, Inna Ryzhkova & Minttu Merivirta (edit.)
ArctiChildren InNet – Empowering School eHealth Model in the Barents Region

Paula Poikela & Sini Turpeenniemi (toim.)
Etäisyys ei ole este terveydelle – Hyvinvointiteknologia helpottaaJulkkarit 12 3  3_1.jpg