kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Esisopimus Lapin AMKin osakkeiden myynnistä Lapin yliopistolle hyväksytty
18.2.2016 12:00

Esisopimus Lapin AMKin osakkeiden myynnistä Lapin yliopistolle hyväksytty

Osakekauppapäätöksellä ei ole vaikutusta Lapin AMKin ja opiskelijoiden arkeen. Opetus ja ammattikorkeakoulun toiminta jatkuu kuten ennenkin.


Rovaniemen kaupunginvaltuusto on hyväksynyt esisopimuksen, jolla Rovaniemen kaupunki sitoutuu
myymään Lapin yliopistolle omistamansa Lapin Ammattikorkeakoulu Oy:n osakkeet. Mikäli vuonna 2016 tehtävien selvitysten jälkeen esisopimus muuttuu sitovaksi, osakekaupat saatetaan voimaan siten, että omistusoikeus myytäviin osakkeisiin siirtyy Lapin yliopistolle 1.1.2017.

Osakekauppapäätöksellä ei ole vaikutusta Lapin AMKin ja opiskelijoiden arkeen. Opetus ja ammattikorkeakoulun toiminta jatkuu kuten ennenkin. Lapin AMK tarjoaa jatkossakin koulutusta, joka vastaa työelämän tarpeisiin ja jolla työllistytään hyvin.

Osakekauppapäätöksellä ei ole myöskään vaikutusta tulevaan yhteishakuun. Lapin ammattikorkeakoulun toimintaa määrittelee ammattikorkeakoululaki ja ammattikorkeakoulu järjestää koulutusta valtioneuvoston myöntämän toimiluvan mukaisesti.lapinamk_rgb_fb.jpg