kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Erillishaku AMK- ja YAMK -opintoihin käynnissä 15.5.2019 klo 15 saakka
14.5.2019 6:00

Erillishaku AMK- ja YAMK -opintoihin käynnissä 15.5.2019 klo 15 saakka

Erillishaut on tarkoitettu niille, jotka haluavat viedä aiemmin aloittamansa AMK- tai YAMK-opintonsa loppuun.


Vaihtoehtoisia tapoja on kolme:

Valitse Avoimen väylä kun olet tehnyt vähintään 60 op AMK-tutkintoon tai 15 op / 10 op ylempään AMK-tutkintoon soveltuvia polkuopintoja tai jos sinulla on ammatillinen perustutkinto ja suoritettuna 30 op ns. väyläopintoja Lapin AMKissa.

Valitse Siirtohaku kun haluat siirtyä toisesta AMKista Lapin AMKiin tai vaihtaa koulutuksesta toiseen. Edellytys: opintoja tulee olla 45 op / läsnäolovuosi.

Valitse Tutkinto-opiskeluoikeus aikaisemmilla opinnoilla, kun haluat tehdä loppuun aiemmin kesken jääneet AMK-opinnot tai päivittää korkeakoulu- tai opistotutkintosi. Edellytys: Tutkinnosta puuttuvia opintoja saa olla hakuhetkellä enintään 120 op.Huom! Mikäli henkilökohtainen opintosuunnitelma (HOPS) on yli 120 opintopistettä, hakija voi suorittaa puuttuvia opintoja tarvittavan määrän avoimen ammattikorkeakoulun kautta ja hakea tutkinnonteko-oikeutta uudelleen. Ota yhteys koulutuksesi opinto-ohjaajaan (HOPS).

Tarkemmat hakuohjeetErillishaku.jpg

Erillishaku 1.-15.5.2019