kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Datadrivers Oy ja Lapin AMK solmivat kumppanuussopimuksen
28.9.2021 14:00

Datadrivers Oy ja Lapin AMK solmivat kumppanuussopimuksen

Yhteistyöllä kehitetään kuljettajaopetukseen liittyviä teknologioita sekä digitaaliseen oppimisympäristöön ja oppimiseen liittyviä ratkaisuja.


Kumppanuussopimuksen painopistealueita ovat oppimisanalytiikka ja oppimisprosessin automaattinen ohjaus sekä oppimisen reaaliaikaiseen, proaktiiviseen analytiikkaan ja oppimisen mielekkyyteen liittyvät ratkaisut. Näitä ovat mm. pelillistäminen, AR/VR, mobiilikäyttöisyys ja tekoäly- ja konenäkösovellukset. Lisäksi tehdään ohjelmistokehitystyötä, käytettävyystestausta ja uusien osaajien rekrytointia.

Kumppanuuteen kuuluu myös muuta asiantuntijuuden ja osaamisen jakamista esimerkiksi yhteisissä tutkimus- ja tuotekehityshankkeissa. Datadrivers Oy osallistuu myös opiskelijoiden oppimisprojekteihin toimeksiantajana tai asiantuntijana
Yhteistyötä koordinoivat palvelupäällikkö Maisa Frant ja osaamispäällikkö Marika Saranne.

Yhteyshenkilöt laativat kumppanuussopimuksen liitteeksi toimintasuunnitelman, jossa kuvataan yhteistyön teemat ja toimenpiteet yksityiskohtaisesti. Toimintasuunnitelma laaditaan ja tarkistetaan vuosittain.

Datadrivers Oy:n toimitusjohtaja Petri Lääkkölä ja Lapin ammattikorkeakoulun toimitusjohtaja/rehtori Riitta Rissanen allekirjoittivat sopimuksen 27.9.2021, ja se on voimassa kolme vuotta.


Lapin AMKin ja Datadrivers Oy:n logot