kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Creative Momentum - Luova hetki -hanke alkaa
29.4.2015 11:00

Creative Momentum - Luova hetki -hanke alkaa

Creative Momentum tarjoaa entistä parempia tukipalveluita aloittaville ja jo toimiville luovien alojen pk-yrityksille Pohjois-Euroopan harvaan asutuilla alueilla.


Hankkeessa tuetaan yrittäjien ammatillista kasvua koulutuksen ja mentoroinnin avulla ja liiketoiminnan kasvua yhteistyössä tehdyillä tuotteilla, palveluilla ja organisatorisilla innovaatioilla. Samoin tuetaan yrittäjien verkostoitumista ja klusterisoitumista, markkina-alueen kasvua ja ylipäätään luovan talouden kasvua.

Kohderyhmänä ovat kumppaniorganisaatiot ja yritykset Irlannissa, Ruotsissa, Islannissa ja Suomessa sekä opiskelijat.

Hanke on jatkoa aiemmalle Creative Edge -hankkeelle, jossa syntyneitä tuotoksia hyödynnetään, levitetään ja kehitetään edelleen. Uusina toimenpiteinä tulevat kysymykseen muun muassa verkostoitumistapahtumat, tuoteinnovaatiotuki ja pitsausvideoiden tuotantotuki.

Creative Momentum-hanke alkaa toukokuun puolessavälissä ja kestää kolme vuotta. 

Hanketta voi seurata Facebookissa ja Twitterissä.

Lisätietoja: projektipäällikkö Saila Puukko, p. 040 752 8573 ja
http://www.mycreativeedge.eu/new-e2m-creative-momentum-project/

Hanketta rahoittaa Northern Periphery & Arctic (NPA) –ohjelma, sekä kansallisesti myös TEM. Hankkeessa on liitännäiskumppanina mukana Lapin yrittäjät ry, jonka lisäksi yhteistyötä tullaan tekemään muidenkin yritysten tukemisen parissa toimivien organisaatioiden kanssa.

NPA-logo.jpgMyCreativeEdge.JPG