kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Avoin AMK maksuton lomautetuille ja työttömille
2.4.2020 13:00

Avoin AMK maksuton lomautetuille ja työttömille

Lapin AMK tarjoaa koronakriisin vuoksi lomautetuille ja työttömäksi joutuneille mahdollisuuden opiskella Avoimen AMKin opintoja ilmaiseksi.


Lapin AMKin rehtori Riitta Rissanen on päättänyt, että koronakriisin aiheuttaman vaikean tilanteen vuoksi lomautetuille ja työttömille avataan mahdollisuus suorittaa maksutta avoimen ammattikorkeakou­lun opintoja loppuvuoden 2020 ajan.

Maksuttomuus koskee myös syksyllä 2020 alkavia polku- ja väyläopintoja. Niissä  maksuton opiskeluoikeus ulottuu 31.7.2021 saakka.

llmoittautumisen yhteydessä tulee esittää todiste lomautuksesta tai työttömyydestä.

Maksuttomuus koskee uusia ilmoittautumisia 1.4- 31.12.2020 aikana toteutettaville yksittäisille opintojaksoille ja syksyllä 2020 alkavia polku­- ja väyläopintoja.

Tutkintotavoitteiset polkuopinnot ovat hyvä vaihtoehto niille, jotka jäivät yhteishaussa ilman toivomaansa opiskelupaikkaa. Polkuopinnot ovat pääsääntöisesti tutkintoon johtavan koulutuksen ensimmäisen vuoden opintoja. Polkuopiskelijat opiskelevat tutkinto-opiskelijaryhmässä lukujärjestyksen mukaisesti.

Lisätietoja ja tiedustelut

www.lapinamk.fi/avoinamk

avoinamkLapin AMK sähköposti.Avoinamk_tyttojasateenvarjo_rgb 420x200.jpg