kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Avoin AMK maksuton lomautetuille ja työttömille koko vuoden 2021. Syksyn opintotarjonta julkaistu.
18.6.2021 10:12

Avoin AMK maksuton lomautetuille ja työttömille koko vuoden 2021. Syksyn opintotarjonta julkaistu.

Lapin AMK tarjoaa koronakriisin vuoksi lomautetuille ja työttömäksi joutuneille mahdollisuuden opiskella Avoimen AMKin opintoja ilmaiseksi koko vuoden 2021 ajan.


Avoimen AMKin syksyn laaja opintotarjonta on nyt julkaistu. Opinnot löytyvät Avoimen AMKin verkkokaupasta (mikäli linkki ei toimi päivittämällä selaimen (F5) pääset sivulle). Työttömille ja lomautetuille maksuttomat opinnot tunnistaa verkkokaupassa hintamerkinnästä 0 €. llmoittautumisen yhteydessä tulee esittää todiste lomautuksesta tai työttömyydestä.

Maksuttomuus koskee uusia ilmoittautumisia opintojaksoille, jotka päättyvät 31.12.2021 mennessä ja syksyllä 2021 alkavia polku- ja väyläopintoja, joissa opiskeluoikeus ulottuu 31.7.2022 saakka. Ilmoittautuminen syksyllä alkaviin polku- ja väyläopintoihin on päättynyt, mutta tarjolla on vielä muutamia hajapaikkoja.

Lisätietoja ja tiedustelut: 

Avoimen AMKin verkkosivuilta 

Sähköpostitse: avoinamk

 

Aiheesta aiemmin: Avoin AMK maksuton lomautetuille ja työttömille. Lapin AMKin uutinen 16.3.2021.AvoinAMK tytto sateenvarjo L-elementtpilvi.jpg

Koronakriisin aiheuttaman vaikean tilanteen vuoksi lomautettujen ja työttömäksi joutuneiden mahdollisuutta suorittaa maksutta avoimen ammattikorkeakou­lun opintoja jatketaan koko vuoden ajan.