kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Avoimien ovien päivät 15.-17.11. Kemissä, Rovaniemellä ja Torniossa
11.11.2022 11:00

Avoimien ovien päivät 15.-17.11. Kemissä, Rovaniemellä ja Torniossa

Lämpimästi tervetuloa – Lapin korkeakouluyhteisön ovet ovat avoinna kaikille!


Mitä Lapin ammattikorkeakoulussa ja Lapin yliopistossa voi opiskella? Milloin ja miten korkeakouluun haetaan? Avoimet ovet ovat Lapin ammattikorkeakoulun ja Lapin yliopiston joka syksyinen tapahtuma, jossa vastataan näihin kysymyksiin ja esitellään korkeakoulujen opintotarjontaa opiskelusta kiinnostuneille.

Lapin AMKin Kemin kampuksen ovet ovat avoinna tiistaina 15.11., Rovaniemellä keskiviikkona 16.11. ja Torniossa torstaina 17.11. Tapahtuma järjestetään kaikilla paikkakunnilla klo 10-15.

Avoimet ovet järjestetään rastityyppisenä tapahtumana: vierailija saa ennakkoon paikan päällä rastikartan, jonka avulla suunnistaa paitsi opiskeluvaihtoehtojen, myös ammattikorkeakoulun tutkimus- ja kehittämistyön maailmassa.

Kemissä pääsee tutustumaan muun muassa kiertotalouteen ja simulaatiosairaalaan, Torniossa kuvataiteeseen ja tietojenkäsittelyyn sekä Rovaniemellä luonnonvara-alaan ja ohjelmistalabra FrostBit:iin. Lue lisää tapahtumapäivien sisällöstä täältä.

Lapin yliopiston avoimet ovet järjestetään keskiviikkona 16.11. Klo 10-15. Avoimissa ovissa voi osallistua yliopiston opettajien näyteluennoille, opastetuille kampuksen kiertokävelyille ja koulutusalojen esittelyihin. Pääaulassa esittäytyvät koulutusohjelmien lisäksi opiskelijoiden ainejärjestöt ja muun muassa avoin yliopisto. Yliopiston avoimista ovista voi lukea lisää täältä.

Etkö pääse paikan päälle? Osallistu Lapin ammattikorkeakoulun ja Lapin yliopiston yhteisiin etäesittelytilaisuuksiin! Joulukuussa käynnistyvissä etäesittelyissä opiskelijamme kertovat korkeakoulujen monipuolisesta koulutustarjonnasta sekä opiskelusta Lapissa. 


2022 Avoimet ovet Lapin AMK uutiskuva.jpg