kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Arctic Connect Oy ja AMK tiivistävät yhteistyötään
25.6.2018 13:00

Arctic Connect Oy ja AMK tiivistävät yhteistyötään

Arctic Connect Oy:n ja Lapin ammattikorkeakoulun välillä on solmittu kumppanuussopimus.


Toimitusjohtaja Toni Kurvinen ja rehtori Riitta Rissanen allekirjoittivat kumppanuussopimuksen, jossa sovitaan yhteistyöstä strategisilla painoaloilla.

Videoneuvottelualan moniosaajayritys Arctic Connect Oy on jo vuosien ajan toiminut Lapin AMKin kanssa yhteistyössä opiskelijoiden osaamisen ja työelämäkokemuksen lisäämiseksi. Yhtiö on myös rekrytoinut useita opiskelijoita osaksi valtakunnallista asiantiuntijajoukkoaan. Harjoittelut, opinnäytteet ja hanketoiminta ovat uuden kolmivuotisen sopimuksen ydinlinjauksia.

Kumppanuussopimus merkitsee suunnitelmallista, systemaattista ja molempia osapuolia hyödyttävää pitkäjänteistä yhteistyötä.

Lapin ammattikorkeakoululle kumppanuudet ovat tärkeä keino varmistaa koulutuksen työelämälähtöisyys ja -läheisyys. Ne ovat myös jäsennelty tapa edistää elinkeinoelämää ja Lappia uudistava TKI-työtä.Artic Connect kumppanuussopimus.jpg

Toni Kurvinen ja Riitta Rissanen (kuva: Kenneth Karlsson)