kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Ammattikorkeakouluista valmistuneille oma uraseuranta
13.2.2019 12:00

Ammattikorkeakouluista valmistuneille oma uraseuranta

Ammattikorkeakoulut järjestävät ensimmäisen valtakunnallisen uraseurantakyselyn 29.1.–3.3.2019.


Mihin ammattikorkeakouluista valmistuneet ovat työllistyneet? Miten ammattikorkeakouluopinnot vastaavat työelämän tarpeisiin? Valmistuneiden urapolkuja selvitetään parhaillaan käynnissä olevalla uraseurantakyselyllä.

Uraseurantakyselyn tavoitteena on kehittää koulutusta ja uraohjausta. Uraseurantatiedolla tarkoitetaan ajantasaista tietoa valmistuneiden työllistymisestä, koulutuksen tuottamista uramahdollisuuksista sekä opintojen työelämävastaavuudesta.

Jos olet suorittanut Lapin ammattikorkeakoulussa AMK- tai YAMK-tutkinnon vuonna 2013, vastaathan uraseurantakyselyyn. Kyselypyyntö on lähetetty tekstiviestillä. Vastauksesi on meille erittäin tärkeä, ja kiitämme jo etukäteen avustasi!

Kyselyn avulla tuodaan esille AMK-koulutuksen laatua ja urapolkuja sekä helpotetaan tutkinnon suorittaneiden työllistymistä. Kyselyn avulla koulutukseen hakeutuvat saavat tietoa henkilökohtaisen urasuunnittelun tueksi.

Uraseurantakyselyn tuloksiin pääsee tutustumaan keväällä 2019 töissä.fi-sivustolla. Palveluun on koottu tietoa siitä, millaisissa tehtävissä ammattikorkeakouluista valmistuneet työskentelevät. Tuloksiin voi tutustua myös Vipusessa (https://vipunen.fi/fi-fi/amk).amksta_uralle_banneri.jpg