kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / AMKille turvallisuuden kehittämisryhmä TUKE
15.9.2014 8:00

AMKille turvallisuuden kehittämisryhmä TUKE

Työryhmän tehtävänä on oppilaitoksen sisäisen turvallisuuden kehittäminen sekä konkreettisten turvallisuutta ja turvallisuuskulttuuria parantavien toimenpiteiden suunnittelu ja toteutuksen koordinointi.


Työryhmä laatii syksyn kuluessa Lapin AMK:in sisäisen turvallisuuden kehittämissuunnitelman, jossa kuvataan turvallisuustyön organisointi ja resurssit sekä kehittämisen tarpeet ja toimenpiteet.

Keskeinen osa turvallisuustyötä on turvallisuusongelmien ennaltaehkäisy sekä yhteistyö sidosryhmien ja turvallisuustoimijoiden kanssa. Yhteistyötä tiivistetään mm. Lapin kuntien, Lapin yliopiston ja viranomaisten kanssa. Käytännön turvallisuustoimenpiteitä oppilaitoksessa ovat mm. harjoitukset ja turvallisuusinfot kampuksilla.

Kehittämistoiminta kytketään tiiviisti Lapin ammattikorkeakoulun strategiaan, erityisesti turvallisuuden painoalatyöhön.

Työryhmään kuuluvat hallintojohtaja Ari Konu, kiinteistöpäällikkö Juha Perkkiö, TKI-päällikkö Eila Linna, lehtori Birgit Mylläri, opiskelija Ari Ryynänen, hankesuunnittelija Vesa Koivumaa ja projektipäällikkö Pekka Iivari. Puheenjohtajana toimii vararehtori Reijo Tolppi.

Lisätietoja: Pekka Iivari (pekka.iivarisähköposti.jpg) ja Reijo Tolppi (reijo.tolppisähköposti.jpg)Turvallisuuskalenteri.jpg