kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / 55 noppaa - oppia voi kun saa noppia
17.3.2016 14:00

55 noppaa - oppia voi kun saa noppia

Lapin AMK ja ROTKO yhdessä kannustavat opiskelijoita suorittamaan 55 opintopistettä lukuvuodessa.


Opiskelija! Käsi sydämelle: Oletko joskus nillittänyt opetuksen laadusta? Tympäiseekö kontaktiopetuksen vähyys ja kurssiarvioinnin hitaus? Mitäpä jos kertoisimme, että sinä voit vaikuttaa asiaan ratkaisevasti. Kyllä, juuri sinä.

AMKien rahoitusmalli koostuu eri tekijöistä, joista merkittävimpiä on se, kuinka moni koulun opiskelija suorittaa 55 opintopistettä lukuvuodessa. Mitä enemmän tällaisia sankari-ihmisiä löytyy keskuudestamme, sitä suurempi potti AMKeille suunnatusta rahoituksesta kilahtaa opinahjollesi.

Meillä onkin porukalla nyt mahdollisuus rykäistä pinnapotti kasvuun! Se tietää sitten lisää dollareita, mikä tietää lisää laatua, mikä tietää lisää noppia, mikä tietää lisää dollareita… Ja kaikki voittavat!

Joten tehdäänpä porukalla kaikki yhes koos meidän koulusta valtakunnan johtotähti ja näytetään kaikille mitä se Pohjoista Tekoa meinaa!

Kaikessa yksinkertaisuudessaan se tehdään tämän neliportaisen prosessin mukaisesti:

1. TYKKÄÄ tästä Facebook-sivusta
2. KUTSU myös kaikki Lapin AMKissa opiskelevat kaverisi tykkäämään tästä sivusta
3. SUORITA 55 opintopistettä aikavälillä 1.8.-31.7.
4. LUE SÄHKÖPOSTIASI, kun 1.10. alkaen Lapin AMK laittaa kaikille sankareille sähköpostin, jota näyttämällä ROTKOn toimistolla saat itsellesi eksklusiivisen haalarimerkin!

Haalarimerkin kun sitten lätkäiset haalariisi tahi johonkin muuhun asusteeseen näkyvälle paikalle, niin kaikki ympärilläsi olevat näkevät sinun edustavan opiskelijoiden parasta A-ryhmää.

Eikä tässä vielä kaikki! Pienen hengittelyn jälkeen aloitat homman alusta ja pääset tavoittelemaan noppasankaruuden seuraavaa, hopeista tasoa. Ja todelliset yhteisön tukipilarit keräävät tietysti koko värisuoran: kolmannen vuoden ybernoppailulla pääsee käsiksi kultaiseen lätkään!

 

Tukea opintoihin ja jaksamiseen55noppaa.jpg