kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / 3 x 5 asiaa kiertotaloudesta lappilaisille yrityksille
7.5.2021 8:00

3 x 5 asiaa kiertotaloudesta lappilaisille yrityksille

Kevään 2021 aikana on järjestetty lappilaisille mikro- ja pk-yrityksille kolme webinaaria, joissa kaikissa esitellään viisi tärkeää vinkkiä kiertotalouden liiketoimintamahdollisuuksia ajatellen. Webinaaritallenteet ovat nyt katsottavissa.


Lapin ammattikorkeakoulu kiinnittää erityistä huomiota yrittäjyyden ja yritysten kehittämiseen. Osana tätä toimintaa Lapin teollinen kiertotalous 2.0 hanke vahvistaa lappilaisten yritysten kilpailukykyä levittämällä teollisuudessa testattuja toimintamalleja myös muille toimialoille.

Kiertotalouteen liittyvää liiketalouspotentiaalia voidaan hyödyntää myös pk- ja mikroyrityksissä. Hanke pyrkii madaltamaan kynnystä lähteä kokeilemaan kiertotalouden tarjoamia mahdollisuuksia osana yrityskehittämistä.

Hanke on järjestänyt kolme kiertotalousaiheista webinaaria kevään 2021 aikana.

5 tapaa tienata kiertotaloudella

Jos video ei näy, käytä Youtube-linkkä: https://youtu.be/SsKwHrObznM

5 + 1 asiaa asiakkaasta

Jos video ei näy, käytä Youtube-linkkä: https://youtu.be/LBiVD0b_w58

5 mallia yhteistyöstä – Lapin ammattikorkeakoulun palvelut yrityksille

 

Jos video ei näy, käytä Youtube-linkkä: https://youtu.be/rNfcSRC3wCk 

Lapin teollinen kiertotaloushanke LTKT2.0 on Kiertotalouskeskuksen, Lapin ammattikorkeakoulun ja ammattiopisto Lappian yhteinen hanke, jonka tavoitteena on vahvistaa lappilaisten kilpailukykyä globaalissa murrosvaiheessa ja edistää kiertotaloutta liiketoimintana.

Lisätietoja

Webinaareista: Nelly Korteniemi, hankeasiantuntija, nelly.korteniemi(a)lapinamk.fi

Hankkeesta: Sanna Tyni, projektipäällikkö, sanna.tyni(a)lapinamk.fi

Hanketoimijoiden ja rahoittajien logot rinnakkain.Ihmisen kämmen ja numero viisi.