kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Projektityöskentely ja oppiminen kulkevat käsi kädessä
3.11.2017 12:17

Projektityöskentely ja oppiminen kulkevat käsi kädessä

Lukukauden kestävässä projektissa opiskelijat oppivat projektityöskentelyn ja yrityskaupan prosessien lisäksi muun muassa yhteisöviestinnän taitoja. Päälinjana projektiopinnoissa on osaamisen laajentaminen liiketoiminnan analysoimisessa ja kehittämisessä.


Pienen tilitoimiston yrityskauppa on laaja aihe, jota voi lähestyä yllättävän monelta kantilta. Tämän ovat huomanneen Lapin ammattikorkeakoulun toisen vuoden liiketalouden opiskelijat, jotka perehtyvät aiheeseen projektiryhmissä.

Projektiryhmän Milloin & Miksi? – MIMI:n projektipäällikkö liiketalouden opiskelija Anssi Tuisku sanoo projektityöskentelyn olevan hyvä muoto opiskella.

- Opiskelijat ovat innokkaasti mukana tekemässä töitä yhteisen tavoitteen eteen, Tuisku toteaa.

Projektiryhmän tavoite on selvittää milloin ja miksi yrityskauppa kannattaa toteuttaa. Tähän liittyen projektiryhmä on haastatellut talouselämän ammattilaisia, joihin on lukeutunut muun muassa juristi, tilitoimiston yrittäjä sekä yritysvälittäjä, joilta he ovat saanet arvokkaita neuvoja projektin läpiviemiseksi. Liiketalouden opiskelijoiden on tarkoitus julkistaa pienen tilitoimiston yrityskauppaa käsittelevät projektit joulukuun alussa.

Projektien ohjausryhmän puheenjohtajana toimii Lapin AMKin TKI-päällikkö Marika Saranne ja ohjausryhmään kuuluvat EY:n tiimiassistentti Minna-Maria Kerttula sekä lehtorit Antti Ovaskainen, Kati Koivunen ja Ulla Lajunen-Tuokko.

Milloin & Miksi – MIMI –projektiryhmään voit tutustua tarkemmin heidän Facebook sivuillaan.MIMI -projektin uutiskuva.jpg

Projektipäälliköt Juho Kumpula (vas.), Milja Vornanen, Anssi Tuisku ja Anu Heikkilä luotsaavat tiimejään ratkomaan yrityskauppaan liittyviä haasteita ja kysymyksiä.